EXCLUSIV IWG: Vom deschide în Transilvania 10 clădiri sub brandul Regus; prima, în Cluj-Napoca, este aproape de finalizare

EXCLUSIV IWG: Vom deschide în Transilvania 10 clădiri sub brandul Regus; prima, în Cluj-Napoca, este aproape de finalizare
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 27 dec 2021

Operatorul de spații de lucru flexibile IWG vrea să deschidă în orașe din Transilvania, în următorii 5 ani, 10 clădiri noi sub brandul Regus, printr-un parteneriat cu primul francizor – compania Transivest, a fraților Tighinean. Rețeaua cuprinde acum 9 imobile, toate în București, și se va concentra pe dezvoltarea în alte orașe mari, mizând pe o creștere accentuată a pieței.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Prima clădire, cu o suprafață de 1.500 metri pătrați, va fi deschisă în Cluj-Napoca, la începutul anului viitor. Extinderea va continua cu o altă clădire în Cluj, urmată de spații noi în orașe precum Brașov, Timișoara, Oradea sau Sibiu.

“Sectorul spațiilor de lucru flexibile este pe cale să crească excesiv, analiștii din industrie așteaptându-se ca sectorul de birouri să ajungă la aproximativ 30% din total în următorul deceniu”, spune pentru Profit.ro Ramona Iacob, country managerul IWG România.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Modelul de lucru hibrid aduce beneficii atât angajaților, echilibrând viața profesională cu cea personală, cât și companiilor, care pot recruta și păstra cele mai bune talente cu costuri mai mici, argumentează Iacob.

Rețeaua IWG, fondată de miliardarul englez Mark Dixon, este prezentă în România cu brandurile Regus și Spaces, având spații de circa 26.000 mp, în 9 locații din București.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

În acest an, IWG a încheiat primul parteneriat cu un francizor românTransinvest, parte din grupul de companii Tighinean Holding, o afacere de familie coordonată de frații Tighinean. Fondată în 1998, compania și-a început afacerea cu distribuția de încălțăminte, care, ulterior, s-a extins într-o rețea de magazine de încălțăminte multi-brand, urmată de dezvoltarea mai multor francize în România, precum Lego, Ecco sau Pandora.

Piața spațiilor de lucru flexibile a fost marcată în ultima perioadă, printre altele, de ieșirea a doi jucători - operatorul regional New Work, respectiv antreprenorii Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru, co-fondatorii rețelei 7card. Totodată, aSpace, firma care a preluat o parte din averea lui Dinu Patriciu, a pus în conservare spațiul închiriat de Lido de la omul de afaceri Alin Niculae. Deciziile au fost anunțate de Profit.ro în luna martie, împreună cu lista spațiilor de coworking din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
iwg extindere