EXCLUSIV Robert Turcescu intră pe piața imobiliară

EXCLUSIV Robert Turcescu intră pe piața imobiliară
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 23 mar 2018

Omul de televiziune și deputatul PMP Robert Turcescu intră pe piața imobiliară cu un proiect care vizează construcția unui ansamblu de locuințe, cel mai probabil în regim maxim de P+2, în sectorul 6 al Capitalei, în asociere cu constructorul Conest Iași, cu experiență inclusiv în construcția blocurilor ANL, care va asigura finanțarea lucrărilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Ansamblul de locuințe va fi dezvoltat în zona Bulevardului Iuliu Maniu, în apropierea stației de metrou Păcii, unde Robert Turcescu deține de circa 10 ani un teren în suprafață de 1.800 metri pătrați.

Acest teren reprezintă, de altfel, contribuția sa la proiect, finanțarea urmând să fie asigurată de compania Conest.

Tranzacție: Omul de afaceri Iulian Dascălu, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari locali, a preluat integral o firmă de pază. Cum explică decizia CITEȘTE ȘI Tranzacție: Omul de afaceri Iulian Dascălu, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari locali, a preluat integral o firmă de pază. Cum explică decizia

"Dețin în zona cartierului Militari din București un teren achiziționat în urmă cu mulți ani și pentru care până astăzi am plătit doar impozit, hotărând însă acum că poate este momentul să rezulte și măcar un mic profit. Nu am forța financiară pentru a dezvolta un astfel de proiect, astfel că m-am asociat cu un constructor din Iași, care are capacitatea financiară de a susține lucrările. Va fi un ansamblu de locuințe, dar nu ceva impresionant, ci de cel mult cu înălțimea P+2", a declarat pentru Profit.ro Robert Turcescu.

La acest moment nu există un termen stabil de finalizare a construcției, proiectul fiind în faza de obținere a aprobărilor aferente.

Familia Alin Niculae, proprietarul Oscar Downstream, o nouă tranzacție imobiliară - cumpără un teren al Romexpo cu aproape 5 milioane de euro CITEȘTE ȘI Familia Alin Niculae, proprietarul Oscar Downstream, o nouă tranzacție imobiliară - cumpără un teren al Romexpo cu aproape 5 milioane de euro

Conest Iași este prezentă pe piața construcțiilor din Romȃnia din 1963, funcționând inițial sub denumirea Șantierul nr.2 Chimie Iași din cadrul Întreprinderii de Construcții Montaj pentru Chimie Onești, iar ulterior ca Întreprinderea de Construcții Montaj nr.4 Iași și Trustul de Construcții Industriale Iași.

În 1991, societatea a fost privatizată și are astăzi capital privat integral românesc, fiind controlată, conform termene.ro, de antreprenorul Viorel Cozma, având în portofoliu și hotelul Conest din centrul municipiului Iași

În 2016, compania de construcții, cu aproape 400 de angajați, a avut afaceri de 98,1 milioane lei și un profit net de circa 687.000 lei.

Compania a fost implicată în proiecte precum modernizarea rețelei de linii de tramvai Iași, Centrul Expozițional "Moldova", Cartierul rezidențial "Platoul Însorit" din Iași, dar și blocuri ANL.

viewscnt
Afla mai multe despre
turcescu
imobiliar
conest