Forty Management accesează un credit sindicalizat de 65 de milioane de euro pentru proiectul Central District Lagoon City

Forty Management accesează un credit sindicalizat de 65 de milioane de euro pentru proiectul Central District Lagoon City

Lucian Azoiței, CEO Forty Management

Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2022

Forty Management a aprobat contractarea unui credit sindicalizat cu o valoare cumulată de 65 de milioane de euro. Compania urmează să acceseze în curând finanțarea acordată de CEC (lider sindicat), Alpha Bank și First Bank firmei ce va dezvolta proiectul Lagoon City din București, din care Forty Management SA deține 100%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Este unul dintre cele mai mari credite sindicalizate pe care un dezvoltator român îl accesează pe piața imobiliară din ultimii ani.

VIDEO Rușii publică imagini cu trenuri încărcate cu tancuri și blindate părăsind Crimeea. Marea Britanie: \ CITEȘTE ȘI VIDEO Rușii publică imagini cu trenuri încărcate cu tancuri și blindate părăsind Crimeea. Marea Britanie: "Îi credem pe cuvânt, dar îi vom judeca după acțiunile lor"

Forty Management & Investments SRL va contracta un credit de până la 55 de milioane de euro pentru finanțarea dezvoltării proiectului Central District Lagoon City, ce este format dintr-un hotel de 5 stele cu 314 camere, o clădire de birouri cu o suprafață de închiriat brută de 8.173 mp, 272 de apartamente și 7.840 mp de spații comerciale ce înconjoară o lagună cu suprafața de 10.600 mp având 3.900 de mp de plaje cu nisip alb, dar și o facilitate de credit de până la 10 milioane de euro pentru finanțarea parțială a TVA-ului  pe durata fazei de construcție.

Investiție brută de 108 de milioane de euro fără TVA

Costul total al proiectului Central District Lagoon City este estimat la 108 milioane de euro, fără a include partea de licențe și brevete utilizate.  Tot proiectul va fi construit într-o o singură fază și estimarea de finalizare a proiectului este anul 2025.

Finanțarea este acordată pe o perioadă de 10 ani si va fi rambursată ulterior până la maturitate.

Forty Management SA este un dezvoltator imobiliar multipremiat de proiecte verzi de regenerare urbană premium cu utilizare mixtă sub marca Central District. Portofoliul companiei cuprinde 333 de apartamente finalizate, 340 de apartamente în construcție, un hotel de 5 stele cu 314 de camere, 9.000 mp de spații de birouri precum și spații comerciale (2.300 mp finalizate și 8.100 mp în curs de dezvoltare).

Portofoliul Forty Management include proiectele Central District Cuza99, Central District 4 Elemente, Central District Viitorului 134, Central District Royal Suites și Central District Lagoon City, proiecte finalizate sau în curs de dezvoltare.

viewscnt
Afla mai multe despre
forty management
imobiliare
central district lagoon city