Fost fotbalist, golgheter al României, lansează un proiect imobiliar

Fost fotbalist, golgheter al României, lansează un proiect imobiliar
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 ian 2024

Fostul fotbalist Jean Barbu, jucător la FC Argeș, Rapid și Samsung Blue Wings, golgheterul campionatului în sezonul 1997-1998, pregătește construcția unei clădiri de locuințe colective în orașul său natal, Pitești. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Imobilul ar urma să fie costruit pe o suprafață de 889 metri pătrați, care se află în proprietatea fostului fotbalist și a soției sale, Cătălina Barbu. 

FOTO Timișoara cumpără noi tramvaie de la Bozankaya, acum schimbând culorile, după prima serie achiziționată în ultimii peste 30 de ani CITEȘTE ȘI FOTO Timișoara cumpără noi tramvaie de la Bozankaya, acum schimbând culorile, după prima serie achiziționată în ultimii peste 30 de ani

Clădirea va avea până la 2 etaje, cu 7 apartamente, conform Pitești 24.

Și alți foști fotbaliști sunt implicați în afaceri imobiliare. De exemplu, Ilie Dumitrescu a intrat în parteneriat cu familia Simion și Loredana Apreutese, proprietarii transportatorului de mărfuri International Alexander, și împreună dezvoltă un aparthotel peste drum de mall-ul Băneasa Shopping City, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

FOTO Hidroelectrica a început să trimită clienților notificări de modificări contractuale, cu majorări de tarife CITEȘTE ȘI FOTO Hidroelectrica a început să trimită clienților notificări de modificări contractuale, cu majorări de tarife

Vladimir Cohn, fost acționar al Dinamo București, s-a asociat cu omul de afaceri Dragoș Bîlteanu, fost președinte al SIF Banat – Crișana, pentru a construi un ansamblu rezidențial cu 265 de apartamente pe aceeași stradă.

Omul de afaceri Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai bine cotați antrenori români de fotbal, a finalizat, recent, două proiecte cu apartamente de lux în Constanța și București. Proiectul din București are prețuri ce depășesc 11.000 de euro/metru pătrat util, fiind unul dintre cele mai luxoase blocuri din Capitală, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
fotbalist
case