FOTO Antrenorul Cosmin Olăroiu se extinde pe piață rezidențială de lux după ce a renunțat la dezvoltarea de locuințe ieftine. Prima investiție imobiliară de pe litoral a lui Olăroiu și al doilea său proiect exclusivist

FOTO Antrenorul Cosmin Olăroiu se extinde pe piață rezidențială de lux după ce a renunțat la dezvoltarea de locuințe ieftine. Prima investiție imobiliară de pe litoral a lui Olăroiu și al doilea său proiect exclusivist
Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 3 iul 2023

Omul de afaceri Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai bine cotați antrenori români de fotbal, a finalizat, recent, două proiecte cu apartamente de lux în Constanța și București. Proiectul din București are prețuri ce depășesc 11.000 de euro/metru pătrat util, fiind unul dintre cele mai luxoase blocuri din Capitală, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Olăroiu a finalizat construcția proiectului Wida Mamaia Residence, realizat prin renovarea fostului hotel Mamaia și amplasat lângă hotelul Iaki al lui Gheorghe Hagi.

EXCLUSIV Speedwell, susținut de multimilionari din Belgia, cumpără centrul logistic al Atlas Corporation din zona Pipera. O parte o vinde pentru Regina Maria, care își va construi un nou spital CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Speedwell, susținut de multimilionari din Belgia, cumpără centrul logistic al Atlas Corporation din zona Pipera. O parte o vinde pentru Regina Maria, care își va construi un nou spital

Blocul cu apartamente de lux a costat circa 25 de milioane de euro și s-a ridicat pe un teren cu o suprafață de 5.600 de metri pătrați. Proiectul cuprinde 95 apartamente, de la studiouri la apartamente de până la 5 camere, dintre care 4 apartamente se situează la parter, cu prețuri de pornire de la 3.500 euro/metru pătrat.

Aceasta este prima investiție imobiliară de pe litoral a lui Cosmin Olăroiu și al doilea său proiect exclusivist. Proiectul este reprezentat la vânzare de ANG Luxury Properties.

Antrenorul a finalizat anul trecut și Kiseleff 16 din centrul Bucureștiului, cu unele dintre cele mai scumpe reședințe din București. El a preluat acest proiect de la Gheorghe Stelian, care a dezvoltat și Rahmaninov Residence (actualul One Rahmaninov din portofoliul One United Properties).

EXCLUSIV Familia Bîlteanu, a fostului președinte SIF Banat - Crișana, discută vânzarea proprietăților fostului institut de cercetare INTEC, lângă Sun Plaza CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Familia Bîlteanu, a fostului președinte SIF Banat - Crișana, discută vânzarea proprietăților fostului institut de cercetare INTEC, lângă Sun Plaza

Cele 14 apartamente din Kiseleff 16 se vând cu prețuri ce depășesc 11.000 de euro/metru pătrat util, ceea ce înseamnă că un apartament cu două camere depășește prețul de un milion de euro.

„În acest moment (martie 2022, n.red.), Kiseleff 16 e cel mai luxos condominiu din București. E cel mai cunoscut și mai comentat proiect imobiliar rezidențial de lux de către specialiștii pieței de real estate, dar și de către mulți dintre potențialii cumpărători. Pentru că e printre cele mai scumpe de pe piață în acest moment, fără îndoială, apartamentele de aici vânzându-se cu peste 10.000 euro/metru pătrat“, scrie George Butunoiu pe site-ul său Property Index.


Cosmin Olăroiu a fost angajat anterior în dezvoltarea unui proiect rezidențial cu locuințe destinate clasei medii în locul fostei fabrici Izolatorul din zona Obor a Bucureștiului. El a renunțat la acest proiect în favoarea dezvoltatorului cu capital israelian Hagag Development Europe.

Profit.ro a scris în exclusivitate că Hagag a ajuns la un acord cu Cosmin Olăroiu și partenera sa, Roxana Tănase, prin care a preluat prima bucată de teren autorizată și cu construcția începută, adică o suprafață de circa 10.000 de metri pătrați din totalul de circa 18.000 de metri pătrați ai întregii foste platforme industriale din Obor. Aici s-au ridicat deja primele blocuri din proiectul rebotezat H East Residence.

viewscnt
Afla mai multe despre
cosmin olaroiu
wida mamaia
kiseleff 16