FOTO Best Tools, importator și distribuitor de echipamente profesionale ale unor lideri, intră în topul jucătorilor de profil

FOTO Best Tools, importator și distribuitor de echipamente profesionale ale unor lideri, intră în topul jucătorilor de profil
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 7 iun 2019

Compania Best Tools, importator și distribuitor de grupuri electrogene, utilaje profesionale de salubrizare, soluții pentru management al deșeurilor, echipamente de curățenie și utilaje pentru construcții, a ajuns, după mai mult de 13 ani de activitate pe piața locală, în topul jucătorilor de profil, fiind printre cele mai dinamice companii de pe această nișă, cu mari perspective de creștere în continuare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Acumulând în acest timp o experiență importantă atât în domeniul importului și distribuției de echipamente și utilaje, al închirierii de echipamente profesionale, cât și în cel al serviciilor post-vânzare, cu o activitate împărțită în cinci mari categorii (Grupuri Electrogene, Utilaje de Salubrizare, Managementul Deșeurilor și Echipamente pentru Curățenie și Construcții) și un portofoliu format din lideri de piață în aceste domenii, selectați cu scopul de a oferi produse și servicii de calitate ce au la bază tehnologii ultramoderne, compania a ajuns să dețină cel mai nou și modern parc de grupuri electrogene destinate închirierii din România, dar și unul dintre cele mai mari în ceea ce privește numărul de unități disponibile, ce pot fi utilizate într-o gamă vastă de aplicații, de altfel pentru toate categoriile de produse și servicii furnizate.

Compania a făcut pasul și către proiectare și producție in-house (odată cu implementarea platformelor subterane) și a evoluat astfel de la statutul de simplu importator-distribuitor.

FOTO Best Tools, importator și distribuitor de echipamente profesionale ale unor lideri, intră în topul jucătorilor de profil

Date raportate acum relevă că, anul trecut, compania a închis cu un profit de aproximativ 4 milioane de lei, în condițiile unei cifre de afaceri de aproape 34,5 milioane lei.

În 2017, compania a avut afaceri de 33,9 milioane de lei (cu 48% mai mult față de anul anterior) și un profit net de 2,7 milioane lei.

Tendința este una solidă, în condițiile în care și în 2016 compania a raportat afaceri substanțiale, de aproape 23 milioane de lei, și un profit net de peste 2,3 milioane de lei.

Cu peste 40 de angajați, compania, cu capital 100% românesc, este într-o continuă dezvoltare având o experiență îndelungată atât în domeniul vânzărilor, cât și al serviciilor post-vânzare și dând undă verde unor proiecte proprii în anumite direcții strategice, dar în special în domeniul managementului deșeurilor. Astfel, în acest sector a lansat un plan important care are ca țintă finală crearea de soluții smart pentru companiile ce activează în domeniu, dar și pentru administrațiile publice locale și comunitățile pe care acestea le reprezintă.  

Compania se bazează pe principii bine stabilite încă de la înființare, în care calitatea premium este respectată la toate nivelurile: produse, servicii, service, comunicare cu clienții și colaboratorii etc.

FOTO Best Tools, importator și distribuitor de echipamente profesionale ale unor lideri, intră în topul jucătorilor de profil

Activitatea firmei a început cu două divizii, cea de echipamente de curățenie și divizia de echipamente de construcții. În timp, compania s-a dezvoltat prin înființarea a încă două departamente, unul care se ocupă cu vânzarea de grupuri electrogene, iar un altul care se ocupă cu importul și distribuția utilajelor de salubrizare.

Best Tools este unic importator și distribuitor pe piața locală al mai multor lideri de piață în domenii precum managementul deșeurilor, grupuri electrogene, echipamente de curățenie stradală și construcții, printre care KOHLER SDMO, Bucher Municipal, Multihog, Geesinknorba Group, Riello, Swepac, Probst, Saint Gobain, RCM, Delfin și Mastervac, furnizorii fiind selectați pe baza unor criterii foarte riguroase în ceea ce privește calitatea, durata îndelungată de utilizare și ușurința în exploatare. Produsele înglobează tehnologii și echipamente ultramoderne, rezultat al muncii unor departamente specializate în proiectare și dezvoltare.

Cum a fost indicat mai sus, compania deține cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate închirierii, din România, în ceea ce privește orele de funcționare și anul producției echipamentelor. Flota disponibilă cuprinde peste 100 de grupuri electrogene, destinate a fi utilizate în regim 24/7, în orice tip de aplicații precum evenimente și concerte, sector militar, șantiere de construcții și aplicații industriale.

În acest moment, compania este prezentă în București, Oradea și Cluj, dar furnizează service, mentenanță, livrare etc. la nivel național, iar numărul de angajați este în continuă creștere.

viewscnt
Afla mai multe despre
best tools
companie
echipamente
utilaje
distribuitor
constructii