FOTO Globalworth a finalizat sediul Renault Group din București

FOTO Globalworth a finalizat sediul Renault Group din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 feb 2019

Globalworth, liderul pieței de birouri din România și Polonia, a finalizat construcția proiectului Renault Bucharest Connected (RBC) la un an și jumătate de la începerea lucrărilor pe șantierul din zona de vest a Bucureștiului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Construcția Renault Bucharest Connected a început în august 2017, iar lucrările au fost finalizate în luna februarie a acestui an. Proiectul include 40.000 de metri pătrați de birouri de Clasa A, deserviți de un etaj subteran de 10.000 metri pătrați ce include aproximativ 240 locuri de parcare, la care se adaugă cele 760 aflate la suprafață. De asemenea, proiectul înglobează și un centru de design de 8.000 de metri pătrați, iar angajații care vor lucra aici vor beneficia și de un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor. La toate acestea se adaugă și alte facilități precum un restaurant, sală de sport și un cabinet medical. 

Hypermarketuri și supermarketuri amendate: produse oferite la vânzare cu valabilitate depășită, țări de proveniență false, rugină și sânge CITEȘTE ȘI Hypermarketuri și supermarketuri amendate: produse oferite la vânzare cu valabilitate depășită, țări de proveniență false, rugină și sânge

Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia, unde a devenit principalul investitor pe piața imobiliară din cele două țări. În Polonia, compania deține participația majoritară în Globalworth Polonia, un investitor care activează pe piața poloneză de real estate, listat la Bursa de Valori din Varșovia.

Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.

Gestionat de peste 170 de profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 2,5 miliarde de euro. Peste 90% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 500 de companii naționale și multinaționale. 

FOTO Globalworth a finalizat sediul Renault Group din București

viewscnt
Afla mai multe despre
renault bucharest connected
globalworth