FOTO Turnul Unirii View, de peste 72 metri, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri, va fi livrat în 2018

FOTO Turnul Unirii View, de peste 72 metri, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri, va fi livrat în 2018
scris 3 apr 2017

Lucrările de construcție la Unirii View, turnul de 18.000 metri pătrați dezvoltat de investitorul belgian Yves Weerts în centrul Bucureștiului, lansate în toamna anului trecut, vor fi finalizate în al doilea trimestru al anului 2018, cum era programat. Lucrările subterane vor fi încheiate în trimestrul al doilea al acestui an.

În apropiere de Piața Unirii, pe bulevardul Corneliu Coposu, Unirii View va avea o suprafață totală de 26.880 metri pătrați și o suprafață închiriabilă de aproximativ 18.000 metri pătrați.

Clădirea, înaltă de 72 metri, va avea 19 niveluri supraterane, (incluzând parterul, 17 etaje pentru birouri, precum și penthouse-ul tehnic), plus o parcare subterană cu 3 niveluri.

FOTO Miliardarul ceh Radovan Vitek, al treilea cel mai bogat om din Cehia și în top 1.000 Forbes, cumpără Felicia Shopping Center Iași CITEȘTE ȘI FOTO Miliardarul ceh Radovan Vitek, al treilea cel mai bogat om din Cehia și în top 1.000 Forbes, cumpără Felicia Shopping Center Iași

Investiția totală este estimată a fi în jurul sumei de 33 de milioane de euro.

FOTO Turnul Unirii View, de peste 72 metri, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri, va fi livrat în 2018

“Unirii View va fi cel mai important proiect nou din Piața Unirii, o zonă recunoscută drept “kilometrul 0” al Bucureștiului în ceea ce privește transportul în comun și conexiunile cu celelalte zone ale orașului. Viziunea noastră este de a dezvolta un proiect-destinație, pe care multe companii cred că l-au așteptat: un spațiu modern în centrul orașului, unde chiriașii iși pot crește afacerile, își pot inspira echipele și construi brand-urile, toate acestea în timp ce asigură echilibrul între muncă și viața personală. În acest scop, oferim o atenție sporită confortului viitorilor ocupanți, precum și sustenabilității clădirii; pentru toate aceste motive, am decis să aplicăm pentru una dintre cele mai stricte certificări verzi existente”, spune Yves Weerts, investitorul din spatele Unirii View.

La finalizarea proiectului, Unirii View va fi o clădire de birouri de clasa A, în formă de poligon.

 

 

 

 

Planurile lui Puiu Popoviciu: apel în dosarul \ CITEȘTE ȘI Planurile lui Puiu Popoviciu: apel în dosarul "Ferma Băneasa", tranzacție cu Romexpo, rambursare de credit Alpha Bank, împăcare cu CRH

Yves Weerts este un pilot belgian în vârstă de 49 de ani, care a concurat în raliul Belgiei și în Campionatului European de raliuri FIA GT3.

Antreprenorul general desemnat pentru Unirii View este compania de construcții Bog’Art.

viewscnt
Afla mai multe despre
unirii view
yves weerts