FOTO Vasile Pușcaș va începe vânzarea/închirierea apartamentelor, birourilor și magazinelor din complexul Platinia Cluj-Napoca, de pe terenul fostei fabrici de bere Ursus, demolată de SABMiller

scris 5 apr 2017

Omul de afaceri Vasile Pușcaș se pregătește ca, din luna mai, să înceapă vânzarea sau închirierea apartamentelor, birourilor și spațiilor comerciale din proiectul rezidențial Platinia din Cluj-Napoca, urmând, în paralel, să doneze primăriei o parte din terenul pe care este realizată construcția, pentru fluidizarea traficului în zonă.

Complexul rezidențial este construit pe o parte din terenul fostei fabrici de bere Ursus, demolată în 2013 de grupul SABMiller.

Ansamblul cuprinde 13.000 de metri pătrați spații de retail și trei blocuri cu 300 de apartamente, construite deasupra centrului comercial.

Pentru acest proiect, omul de afaceri s-a împrumutat, la începutul anului trecut, cu aproape 20 de milioane de euro de la Banca Transilvania și Libra Bank.

Planurile lui Puiu Popoviciu: apel în dosarul \ CITEȘTE ȘI Planurile lui Puiu Popoviciu: apel în dosarul "Ferma Băneasa", tranzacție cu Romexpo, rambursare de credit Alpha Bank, împăcare cu CRH

Familia omului de afaceri Vasile Pușcaș controlează companiile de colectare a deșeurilor Florisal și Drusal din Baia Mare și Satu Mare.

Familia Pușcaș a mai dezvoltat două proiecte de locuințe în Cluj-Napoca, tot sub brandul Platinia, cu 175 de apartamente.

Potrivit presei locale, Vasile Pușcaș este ginerele fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus.

viewscnt
Afla mai multe despre
puscas
platinia
florisal