Furnizorul indian de soluții software și outsourcing Wipro, care a preluat divizia IT a Metro România, se mută în Globalworth Square

Furnizorul indian de soluții software și outsourcing Wipro, care a preluat divizia IT a Metro România, se mută în Globalworth Square
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 ian 2021

Furnizorul indian de soluții software și outsourcing Wipro, care a încheiat recent un parteneriat strategic pe 5 ani cu retailerul german Metro pentru preluarea activității și a angajaților diviziei IT din România, a închiriat 11.000 metri pătrați în Globalworth Square. 

Urmărește-ne și pe Google News

Wipro își extinde astfel parteneriatul deja existent cu Globalworth. Ca urmare a creșterii nevoilor de business, echipelor Wipro care deja își desfășoară activitatea în Globalworth Tower li se vor alătura echipele din Globalworth Square.

EXCLUSIV Furnizorul de materiale pentru construcții Baduc își restrânge activitatea din București și vinde o parte din platformă unui retailer pentru un magazin CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Furnizorul de materiale pentru construcții Baduc își restrânge activitatea din București și vinde o parte din platformă unui retailer pentru un magazin

Wipro este prezentă în România din 2008, când a descris un centru în București. În 2017, Wipro a deschis la Timișoara un centru de excelență pentru industria auto, la 3 ani înființarea primului său centru din acest oraș.

Globalworth este cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE) și liderul pieței de birouri din România.

Portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3 miliarde de euro, la 30 iunie 2020. Aproximativ 94,4% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 700 de companii naționale și multinaționale.

În România, Globalworth este prezentă în București, Timișoara, Constanța și Pitești, în timp ce în Polonia proprietățile sale se regăsesc în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice.

viewscnt
Afla mai multe despre
wipro
globalworth square