A gestionat proiecte în valoare de aproape 600 de milioane de euro în calitate de manager de proiect, iar acum dezvoltă o academie prin care să îi învețe și pe alții cum să atingă excelența în industria construcțiilor

A gestionat proiecte în valoare de aproape 600 de milioane de euro în calitate de manager de proiect, iar acum dezvoltă o academie prin care să îi învețe și pe alții cum să atingă excelența în industria construcțiilor

Andrei Corobea

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 2 oct 2023

Inspirat de citatul “Try not to become a man of success. Rather become a man of value” al lui Albert Einstein, Andrei Corobea spune că apreciază oamenii care oferă mai mult decât primesc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cine este Andrei Corobea?

Cu peste 15 ani de experiență în construcții și mai bine de un deceniu de preject management, Andrei Corobea este fondatorul societății Eva Build, o companie specializată în furnizarea de servicii de consultanță și management de înaltă calitate în domeniul construcțiilor. Cu o vastă experiență în management, Andrei se distinge prin abordarea sa antreprenorială și abilitățile excepționale de leadership. Acesta s-a implicat în proiecte de mare anvergură și complexitate, demonstrând abilități și competențe manageriale solide în industria imobiliară și în diverse alte domenii de activitate.

Andrei Corobea-Birceanu este, de asemenea, un mentor dedicat, având o pasiune pentru dezvoltarea profesională a tinerilor și împărtășirea cunoștințelor sale. Astfel, de-a lungul timpului, el s-a implicat în formarea și mentoratul a numeroși profesioniști din domeniul construcțiilor, ajutându-i să își dezvolte competențele și să își atingă potențialul maxim. Acum, pentru a încuraja dezvoltarea continuă și excelența profesională, Andrei organizează un curs în șantier care durează 3 zile pentru manageri de proiect in construcții. Acest curs oferă oportunitatea participanților de a învăța direct de la un expert recunoscut în domeniul construcțiilor și de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni manageri de proiect de succes. De ce face asta?! Pentru că vrea să aducă valoare celor din jur și să inspire oamenii să își depășească așteptările. El crede că atunci când te străduiești să contribui în mod semnificativ la viața celor din jurul tău, succesul devine o consecință naturală, iar valoarea acumulată în acest proces îți deschide drumul către atingerea oricărui obiectiv și te însoțește în călătoria spre excelență.

Pe lângă experiența sa în construcții și managementul proiectelor, Andrei Corobea are o pasiune pentru criptomonede. Așa că pe lângă prefesionist în construcții, fondator Eva Build și mentor, Andrei este și cofondator și Chief Strategy Officer la IMPERIUM – The Crypto Index, un produs de investiții bazat pe un portofoliu diversificat conținând cele mai importante criptomonede la nivel global, clasificate în funcție de capitalizarea de piață a fiecărui activ.

Eva Build

Eva Build reprezintă elita în domeniul Project Managementului de Construcții din Romania. Cu o echipă compactă de profesioniști meticulos selectați, ei se mândresc cu faptul că fiecare membru al echipei se numără printre cei mai buni în domeniul său. În vremuri când majoritatea vorbesc despre expansiune și creștere nesfârșită, Eva Build crede că în serviciile de Management, expansiunea poate dilua esența profesionalismului. Prin urmare, Eva Build își dorește să rămână în continuare emblema excelentei, asemănătoare cu ce reprezintă Rolls Royce în industria auto. Alegerea lor de a colabora exclusiv cu un număr select de dezvoltatori din piață nu este doar o afirmație a calității, ci și a dedicării pentru fiecare proiect pe care ei îl preiau. Într-o lume în care calitatea conteaza, Eva Build persistă ca simbol al excelenței, iar clienții lor înțeleg rapid că această excelentă vine cu un preț, dar și cu o garanție a perfecțiunii și preciziei în fiecare etapă a procesului.

Academia Corobea

Academia Corobea își dorește să devină centrul de excelență în care se vor dezvolta și conecta liderii și profesioniștii din domeniul construcțiilor. Mai exact, academia vrea să fie nucleul unei comunități unite și implicate, unde fiecare membru își împărtășește experiența și cunoașterea și unde să avordeze împreună provocările industriei de zi cu zi. Misiunea academiei este de a contribui decisiv la dezvoltarea liderilor, cultivând o nouă generație de manageri de proiect și lideri în domeniul construcțiilor care să devină exemple demne de urmat în industrie. Cum?! Oferind un curriculum riguros și practic pentru a asigura că liderii de mâine sunt pregătiți, nu doar tehnic, dar și etic și managerial. Vor pune accentul pe implicarea în comunitatea Academiei Corobea, construind o platformă în care absolvenții și membrii comunității pot continua să învețe, să împărtășească experiențe și să colaboreze chiar și după finalizarea cursurilor. O comunitate care nu doar își răspunde la întrebări, dar care împreună caută să ridice calitatea și standardele în industria construcțiilor.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
manager de proiect
andrei corobea