Globalworth lansează Global Logistics și un nou proiect lângă București

Globalworth lansează Global Logistics și un nou proiect lângă București
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2019

Globalworth, liderul pieței de birouri în România și Polonia, lansează brandul Global Logistics, care va îngloba toate proprietățile sale logistice, ca parte a strategiei de a-și consolida poziția pe acest segment cu o creștere rapidă, și anunță un nou proiect lângă București. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania intenționează să dezvolte un proiect logistic în Chitila, județul Ilfov, cu o suprafață de aproximativ 77.000 de metri pătrați, în urma unei investiții de 35,5 milioane de euro, care va fi construit în parteneriat cu Global Vision.

Dragnea anunță intenția de a schimba programul Prima Casă, cu \ CITEȘTE ȘI Dragnea anunță intenția de a schimba programul Prima Casă, cu "rate fixe și credit mai avantajos", și evocă „înghețarea impozitelor pe proprietate până în 2040"

Global Logistics Chitila este un proiect logistic de tip „last mile”, care va fi construit pe un teren de peste 136.000 de metri pătrați. Dezvoltarea se va realiza în mai multe faze, primii 20.000 de mp de spații logistice fiind programați pentru livrare în primul semestru al anului viitor. Accesul este unul excelent, prin autostrada A1, șoseaua de centură a capitalei și DN7, care facilitează un traseu rapid către zonele centrale ale Bucureștiului. 

În octombrie 2018, Globalworth a demarat extinderea proiectului Global Logistics Timișoara, care a atins un grad de închiriere de 100%. Global Logistics Timișoara II oferă potențialul de extindere cu 140.000 de metri pătrați și va fi dezvoltat pe un teren de peste 30 de hectare. Prima faza a proiectului, de aproape 18.000 de metri pătrați, a fost deja finalizată și compania se află în negocieri avansate pentru închirierea suprafeței livrate.

De asemenea, din portofoliul Globalworth face parte și proiectul logistic dezvoltat pentru Groupe Renault, care va fi și el redenumit în Global Logistics Pitești.

Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia, unde a devenit principalul investitor pe piața imobiliară din cele două țări. În Polonia, compania deține o participație de 99,6% în Globalworth Polonia, un investitor care activează pe piața poloneză de real estate.

Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară.

Fondată în 2004, compania Global Vision dezvoltă, proiectează, construiește și asigură managementul proiectelor imobiliare strategice pentru investitori privați și instituționali din România și CEE. De asemenea, compania deține un portofoliu propriu de proprietăți format din clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și industriale. 

viewscnt
Afla mai multe despre
globalworth
global logistics