HILS Pallady: investiție de peste 70 de milioane de euro în prima comunitate mixed-use din estul Bucureștiului

HILS Pallady: investiție de peste 70 de milioane de euro în prima comunitate mixed-use din estul Bucureștiului
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 9 nov 2021

Localizat chiar în cel mai interesant pol de dezvoltare al Bucureștiului, pe bulevardul Theodor Pallady și în imediata vecinătate a stației de metrou Anghel Saligny, HILS Pallady este primul și cel mai amplu proiect mixed-use din partea de est a capitalei. Recent, dezvoltatorul HILS a anunțat un grad de vânzare de peste 65%  pentru cele 1.900 de apartamente ale ansamblului și a lansat, cu această ocazie, o ofertă specială dedicată viitorilor proprietari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, persoanele interesate de achiziția unui apartament în zona de est a Bucureștiului, fie pentru locuit, fie pentru plasarea unei investiții sigure, pot beneficia în perioada următoare de reduceri de până la 6.500 de euro, la plata integrală a unui avans de 15%.

Până pe 30 noiembrie 2021, HILS Pallady oferă potențialilor cumpărători interesați de achiziția unui apartament situat în blocurile 9 și 11, discount-uri cuprinse între 2.500 și 6.500 de euro – în funcție de tipul de apartament ales: 2.500 de euro pentru garsoniere, 3.000 de euro pentru unitățile tip studio, 3.500 de euro pentru apartamentele cu două camere, 4.000 de euro pentru apartamentele cu trei camere tip 4, 4.500 de euro pentru apartamentele cu trei camere tip 6 și 6.500 de euro pentru apartamentele tip duplex.

HILS Pallady: investiție de peste 70 de milioane de euro în prima comunitate mixed-use din estul Bucureștiului

În prezent, mai mult de 600 de familii locuiesc în complex, în primele patru blocuri finalizate și livrate.

Suntem optimiști cu privire la evoluția viitoare a vânzărilor și mă bucur să văd că din ce în ce mai mulți clienți își manifestă interesul pentru proiect și doresc să achiziționeze un apartament în HILS Pallady. Chiar din stadiul de concept, am avut în vedere dezvoltarea zonei pe termen lung, traficul atras de noile proiecte comerciale, cerințele și bugetele diferite ale clienților și, în special, nevoia rezidenților de a putea regăsi, chiar în proximitatea locuinței, toate facilitățile de care au nevoie: de la locuri de joacă pentru copii, spații comerciale cu servicii diverse, parcarea supraetajată sau chiar la spații de birouri.”, spune Bogdan Bălașa, Business Development Manager.

Proiectul, a cărui investiție consolidată se ridică la 70 de milioane de euro, este dezvoltat pe o suprafață de teren de 48,000 de metri pătrați și este compus din 12 imobile cu regim de înălțime P+11, parcare supraetajată și un centru de business care vor ocupa împreună o suprafață de aproximativ 165.000 de metri pătrați construiți desfasurați. Odată finalizat, HILS Pallady va livra un număr total de 1.908 de unități locative de tip studio, garsoniere, două și trei camere, precum și apartamente de tip duplex, deservite de mai mult de 2.000 de locuri de parcare, cărora li se adaugă spații verzi și locuri de joacă pentru copii și facilități dedicate exclusiv rezidenților. Lucrările de construcție au fost demarate în toamna anului 2019 și urmează a fi finalizate în luna decembrie a anului viitor.

HILS este un dezvoltator de proiecte rezidențiale și mixed-use, având o echipa cu o experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară din România. Acțiunea imobiliară a dezvoltatorului a fost puternic remarcată prin demararea proiectului HILS Pallady, și continuă în prezent expansiunea prin proiectele HILS Brauner și HILS Splaiul Unirii.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
hils pallady
apartmente