Impact Hub Bucharest pleacă din "inima orașului", din Piața Unirii, și se mută în Timpuri Noi

Impact Hub Bucharest pleacă din "inima orașului", din Piața Unirii, și se mută în Timpuri Noi
scris 12 iul 2017

Impact Hub Bucharest, care asigură spații de co-working pentru antreprenori și freelanceri, se va muta din luna septembrie în zona Timpuri Noi, într-o clădire nouă de birouri, într-un spațiu de 1.600 metri pătrați, în condițiile în care până în prezent a asigurat spații în centrul orașului, în zona Pieței Unirii.

 

 

 

 

Firma a fost fondată, în urmă cu 5 ani, de Vlad Craioveanu, Oana Craioveanu și Alexandra Pode, fiind prezentă în București și Cluj- Napoca.

În prezent, Impact Hub își prezintă sediul din Piața Unirii ca fiind poziționat "în inima orașului".

Ansamblul Timpuri Noi Square este dezvoltat pe terenul de 54.000 de metri pătrați al fostei fabrici Timpuri Noi.

Grupul Rotschild l-a recrutat pe Alexandru Rus, fost Associate Partner la McKinsey&Company, în poziția de Country Advisor la București CITEȘTE ȘI Grupul Rotschild l-a recrutat pe Alexandru Rus, fost Associate Partner la McKinsey&Company, în poziția de Country Advisor la București

Proiectul Timpuri Noi Square aparține Vastint Holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA, care administrează proprietăți și în Olanda, Polonia, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
impact hub bucharest
timpuri noi square