IWG pregătește extinderea cu 1.000 de noi locații, pe fondul unei cereri fără precedent

IWG pregătește extinderea cu 1.000 de noi locații, pe fondul unei cereri fără precedent
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2024

Operatorul de spații de lucru flexibile IWG are ca obiectiv deschiderea a 1.000 de noi locații la nivel global, pe fondul creșterii semnifcative a cererii din partea companiilor și angajaților care caută spații pentru munca hibridă. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe parcursul anului 2023, IWG aproape și-a dublat numărul de spații nou adăugate comparativ cu anul anterior, extinzând rețeaua cu 867 de noi locații.

Tranzacțiile rezidențiale din București au scăzut. În Ilfov însă au crescut. \ CITEȘTE ȘI Tranzacțiile rezidențiale din București au scăzut. În Ilfov însă au crescut. "Poate fi începutul unei tendințe de reorientare."

În România, compania a inaugurat un spațiu de lucru.

Creșterea numărului de spații este o urmare a nevoii proprietarilor de imobile și partenerilor să răspundă la cererea tot mai mare pentru astfel de soluții flexibile. Odată cu scăderea cererii pentru imobilele de birouri tradiționale, mulți dintre acești proprietari rămân cu spații vacante.

„România este o piață dinamică, aflată în plină ascensiune, iar noi vedem o cerere tot mai mare pentru soluțiile hibride de muncă în rândul companiilor de toate dimensiunile”, a declarat Ramona Predescu (Iacob), IWG Country Manager pentru România și Bulgaria.

IWG are aproximativ 4.000 de locații în peste 120 de țări. 

viewscnt
Afla mai multe despre
iwg
birouri