Joi, 24 Noiembrie, s-a lansat oficial în România platforma Romanian Property Awards

Joi, 24 Noiembrie, s-a lansat oficial în România platforma Romanian Property Awards
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 dec 2022

Joi, 24 Noiembrie, s-a lansat oficial în România platforma Romanian Property Awards, licența pe 4 ani a celei mai importante companii la nivel mondial care premiază Excelența și Inovația, International Property Awards.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Evenimentul de la București s-a bucurat cde prezența lui Stuart SHIELD, omul careîn 1994 a pus bazele companiei care este astăzi lider mondial pe acest segment. În fața a 200 Parteneri Investing in Property și a lui Stuart Shield, Romanian Property Awards a devenit din acest moment disponibilă la adresa de web www.propertyawards.ro, unde începând cu data de 1 Ianuarie se vor deschide și înscrierile pentru fiecare dintre secțiunile la care se pot înscrie dezvoltatorii, arhitecții, designerii, proiectanții, precum și avocații din spatele celor mai importante tranzacții din piața imobiliară locală

Romanian Property Awards devine astfel parte integrantă a Investing in Property, care deține licența de exploatare pe România pentru următorii ani și care este cea mai importantă platformă integrată de comunicare în Real-Estate din România. Grupul media deține revista premium Investing in Property, ajunsă la a 4-a ediție anuală, care reunește I+Elitele Real-Estate naționale, site-ul www.InvestinginProperty.ro, manageriază secțiunea de Real-Estate a portalului de business Profit.ro, emisiunea Legile Afacerilor difuzată în fiecare joi seara în prime-time, Live de a ora 21.00 de către televiziunea de business Profit News TV și suita de evenimente de premium networking Sparkling Premium Night. Cel mai important eveniment anual din business-ul imobiliar românesc este Romanian Property Awards, care premiază cu trofee hand-made, adevărate opere de artă, proiecteșe, dezvoltatorii, fondurile de investiții, avocații și notarii cei mai cunoscuți.
 
Prezența la București a lui Stuart Shield, Președinte și Fondator International Property Awards este argumentul că România ocupă un loc central în arhitectura forului mondial care decernează cele nai râvnite trofee din Real-Estate.  200 jucători-cheie din domeniu, care formează #Elitele și #Comunitatea Real-Estate au fost prezenți la Above Lounge, alături de Parteneri evenimentului, NORDIS – unul dintre dezvoltatorii – liderii ai zonei premium și luxury de pe piața locală, DENTONS – cea mai mare firmă de avocatură din lume, cu birouri în 77 de țări, peste 10.000 avocați la nivelm mondial și a cărei cifră de afaceri la nivel global înseamnă 2% din PIB-ul României, Șerban Musneci – Clusterul de Real-Estate, cel mai important hub de PR pe zona imobiliară premium din România.
 
Anul viitor, Romanian Property Awards va decerna prima ediție a Trofeelor sub egida International Property Awards, câștigătorii urmând să lupte în finala continentală de la Londra penru cel mai râvnit Trofeu din Real-Estate la nivel mondial, 5 stars. 
 
Joi, 24 Noiembrie, s-a lansat oficial în România platforma Romanian Property Awards
 
Un material Investing in Property
viewscnt
Afla mai multe despre
romanian property awards
international property awards