NEPI a investit 30 milioane de euro în extinderea mall-ului Shopping City Galați

NEPI a investit 30 milioane de euro în extinderea mall-ului Shopping City Galați
scris 6 nov 2017

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România, a investit aproximativ 30 de milioane de euro în extinderea mall-ului Shopping City Galați, noua zonă de cumpărături urmând a fi inaugurată pe 16 noiembrie.

Procesul de extindere și modernizare a presupus construirea unui nou nivel, dedicat zonei de divertisment, cu cinema, restaurante, cafenele și terasă exterioară. Prin acest proiect, centrul comercial adaugă celor 27.000 metri pătrații existenți o suprafață închiriabilă de 21.000 metri pătrați.

Noile magazine includ branduri de fashion, beauty, accesorii și servicii: Hervis, Lee Cooper, LEVIs, Sephora, Douglas, Pandora, Kultho, MeliMelo Home, Pizza Hut, Starbucks, dar și de un cinema multiplex Cinema City, urmând ca până la finalul lunii să fie inaugurate și magazinele Pull&Bear, Bershka și Stradivarius. 

Impact Developer & Contractor, controlat de Gheorghe Iaciu, pregătește o nouă emisiune de euroobligațiuni, pe Bursa din București CITEȘTE ȘI Impact Developer & Contractor, controlat de Gheorghe Iaciu, pregătește o nouă emisiune de euroobligațiuni, pe Bursa din București

NEPI Rockcastle este o companie rezultată în urma fuziunii dintre fondurile sud-africane New Europe Property Investments (NEPI) și Rockcastle.

NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România după numărul de centre comerciale și sedii de birouri și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est.

NEPI este prezent în România din 2008. Portofoliul companiei pe piața locală include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, CityPark Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
shopping city galati
nepi
mall