NEPI Rockcastle extinde centrul comercial din Buzău și îi schimbă denumirea

NEPI Rockcastle extinde centrul comercial din Buzău și îi schimbă denumirea
scris 5 aug 2019

NEPI Rockcastle, NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România după valoarea activelor, încheie pe 8 august prima etapă din procesul de modernizare a Aurora Shopping Mall, odată cu inaugurarea unei extensii și transformarea în Shopping City Buzău.

Centrul comercial se va mări cu 6.000 metri pătrați.

TRANZACȚIE One United, cel mai mare dezvoltator de apartamente de lux din Capitală, a cumpărat terenul unei foste fabrici de cărămidă de la First Bank și face peste 1.000 de apartamente CITEȘTE ȘI TRANZACȚIE One United, cel mai mare dezvoltator de apartamente de lux din Capitală, a cumpărat terenul unei foste fabrici de cărămidă de la First Bank și face peste 1.000 de apartamente

Lucrările la cel mai mare multiplex din regiune vor fi finalizate anul viitor. De altfel, întreg procesul de renovare va fi încheiat până la jumătatea anului 2020.

Noul centru comercial va însuma o suprafață totală de aproximativ 23.900 de metri pătrați, iar investiția în modernizare și extindere se ridică la peste 16 milioane de euro.

Portofoliul NEPI din România mai cuprinde Promenada Mall, City Park Constanta, Shopping City Timișoara, Iris Titan Shopping Center Bucuresti, Brăila Mall, Shopping City Deva, Shopping City Galați, Vulcan Value Centre Bucuresti, Pitesti Retail Park, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Satu Mare, galerii comerciale și Floreasca Business Park, The Lake View, City Business Centre (Timișoara), The Office (Cluj) și proprietățile pe segmentul de logistică Râșnov Industrial Facility și Otopeni Warehouse.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi rockcastle
shopping city buzău