New Work și Afcon Electra România intră în AFI Tech Park 1

New Work și Afcon Electra România intră în AFI Tech Park 1
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2019

Companiile New Work și Afcon Electra România au închiriat spații în prima clădire a campusului de business AFI Tech Park din București. Odată cu aceste noi tranzacții, AFI Tech Park 1 atinge un grad de ocupare de 80%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

New Work furnizează soluții privind spațiile de lucru pentru clienții din zona corporate, servicii integrate pentru birouri și servicii adresate spațiilor de co-working, având 25 de centre în Ungaria, Polonia, Cehia, România și Ucraina. New Work a închiriat un spațiu de 2.800 de metri pătrați.

Protest al sindicaliștilor de la Telekom, din cauza concedierilor din ultimii ani, pe care le consideră \ CITEȘTE ȘI Protest al sindicaliștilor de la Telekom, din cauza concedierilor din ultimii ani, pe care le consideră "abuzive, mascate obscur"

Compania intentționează să dezvolte cel puțin 5 centre în București până în 2020.

Cel de-al doilea nou chiriaș este compania Afcon Electra România, implicat în dezvoltarea și instalarea sistemelor electrice, termice, sanitare, ventilare și de stingere a incendiilor. Afcon Electra România își va reloca și extinde birourile prin închirierea unei suprafețe de aproximativ 500 metri pătrați. 

Clădirea AFI Tech Park 1 a fost finalizată în trimestrul 3 2018, având o suprafață închiriabilă totală de 22.000 metri pătrați de spații de birouri clasa A. După finalizarea celor 3 faze ale proiectului, va avea 56.000 metri pătrați de spații de birouri clasa A, în două clădiri P+8 etaje și un turn de 14 etaje.

viewscnt
Afla mai multe despre
new work
afcon electra
afi tech park 1