Nusco Imobiliara își întărește echipa managerială

Nusco Imobiliara își întărește echipa managerială

Bogdan Iliescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 nov 2022

Dezvoltatorul Nusco Imobiliara, controlat de familia italiană Nusco, l-a cooptat pe Bogdan Iliescu în funcția de Director Comercial. Iliescu  are o experiență de 15 ani în real estate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceasta este o nouă poziție în cadrul companiei și este dedicată dezvoltării portofoliului și tuturor relațiilor comerciale ale Nusco Imobiliara, atât cele rezidențiale, cât și cele din segmentul de office. 

Românii, în top zece cumpărători de imobiliare în Dubai CITEȘTE ȘI Românii, în top zece cumpărători de imobiliare în Dubai

Familia Nusco a intrat pe piața românească în anii `90 prin achiziția fostei fabrici de prelucrare a lemnului din Pipera, pe care a transformat-o în producătorul de uși și ferestre Pinum. Nusco Imobiliara este divizia imobiliară a grupului italian.

Nusco Imobiliara a dezvoltat proiecte precum Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1A; Nusco City Faza 1B – aproape de finalizare; Nusco City Fazele 2 și 3,  pregătite pentru lansare și în pregătire finală pentru dezvoltarea celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei -  Nusco Homes. .

viewscnt
Afla mai multe despre
nusco imobiliara
bogdan iliescu