P3 Logistics Parks semnează două noi contracte de închiriere, cu Uniprest Instal și Norm Fasteners

P3 Logistics Parks semnează două noi contracte de închiriere, cu Uniprest Instal și Norm Fasteners
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2020

P3 Logistics Parks a semnat două noi contracte, cu Uniprest Instal și Norm Fasteners, parte a grupului Norm Holding, pentru închirierea a peste 6.300 de metri pătrați în parcul P3 Bucharest A1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Uniprest Instal operează în comercializarea de instalații și echipamente de încălzire și a dezvoltat o rețea națională de distribuție: sediu și depozit central în Târgu Mureș și alte 8 puncte de lucru în Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Sibiu și Timișoara. Din ianuarie 2010, Uniprest Instal face parte din grupul olandez Rensa și este membru al  VGH International, Asociația Internațională a Comercianților En-Gros din domeniul HVAC. În noul spațiu din parcul P3 Bucharest, Uniprest va depozita instalații și echipamente de încălzire pentru a fi livrate clienților din regiunea de sud a țării.

CPI Property Group, controlat de miliardarul ceh Radovan Vitek, devine cel mai mare acționar al Globalworth, cel mai important proprietar de clădiri de birouri din România CITEȘTE ȘI CPI Property Group, controlat de miliardarul ceh Radovan Vitek, devine cel mai mare acționar al Globalworth, cel mai important proprietar de clădiri de birouri din România

Norm Fasteners România face parte din grupul Norm Holding, companie din Turcia din industria elementelor de fixare. Norm este furnizorul Renault-Nissan, Grupul VW, Ford, Daimler, BMW, Tesla, FCA și PSA. 

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de metri pătrați. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de metri pătrați de spații logistice, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomirești Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului.

Un nou parc logistic de 80.000 metri pătrați - care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road - va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are ieșire directă la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3

viewscnt
Afla mai multe despre
p3 logistics parks
uniprest instal
norm fasteners