Partener în inovație, Reynaers Aluminium oferă soluții digitale de la A la Z pentru proiectarea și optimizarea proiectelor de construcții

Partener în inovație, Reynaers Aluminium oferă soluții digitale de la A la Z pentru proiectarea și optimizarea proiectelor de construcții
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 11 nov 2021

Digitalizarea ocupă un rol tot mai important în toate domeniile, iar industria construcțiilor nu face excepție. A te adapta tendințelor actuale reprezintă mai mult decât un obiectiv de bifat în agenda companiei, a devenit o necesitate și un instrument esențial în relația cu toți partenerii de afaceri, actuali sau viitori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ca parte a grupului omonim care ocupă poziția de lider al pieței europene pe segmentul soluțiilor de aluminiu și oțel pentru sectorul de construcții, Reynaers Aluminium România pune la dispoziția partenerilor soluții digitale pentru toate aspectele business-ului lor. Clienții noștri pot avea siguranța că înțelegem, ne asumăm cerințele și le implementăm în soluții orientate spre viitor.

Ecosistemul de servicii profesionale Reynaers oferă un suport complet partenerilor. Fie că încearcă să ajungă la noi potențiali clienți, să vândă idei, să eficientizeze procesele de producție sau să devină experți în cele mai noi inovații lansate, punem la dispoziția acestora un pachet complet de soluții digitale.

Prezentarea produselor constituie primul pas înainte de vânzare. Site-ul nostru este structurat astfel încât să devină o sursă de inspirație și de informare cât mai completă, cu o secțiune bogată de resurse și documente disponibile pentru descărcare.

Urmează apoi drumul de la idee către realitate. Dorințele și ideile partenerilor Reynaers se conturează și prind viață printr-un sistem inovator de proiectare și vizualizare. AVALON este o cameră de simulare virtuală disponibilă în sediul nostru central, prin care oferim o vizualizare personalizată a proiectelor, ce eficientizează procesul decizional. Imaginați-vă că puteți păși într-o clădire care se află încă în stadiul de proiectare și aveți posibilitatea să navigați prin încăperi, să ajustați dimensiunile ferestrelor și camerelor, să schimbați culorile și să optimizați designul în timp real. Datorită acestei experiențe captivante 3D, toate părțile implicate își pot arăta reciproc detalii și le pot discuta în timp real, fiind o platformă de cooperare perfectă pentru arhitecți, constructori și fabricanți.

Platforma de testare AVALON permite încercarea și prezentarea diferitelor variante de soluții, vizualizarea de aproape a modelelor 3D și evaluarea detaliilor sau punctelor cheie ale unei clădiri înainte de începerea construcției. Se poate astfel verifica fezabilitatea proiectului, greșelile sunt evitate și crește eficiența în procesul de proiectare.

Un alt tool inovator pus la dispoziția partenerilor este aplicația Lumea Reynaers, care permite realizarea unei prezentări 3D printr-un tip de proiect predefinit. Aceasta funcționează selectând tipul de casă sau de clădire dorit, peste care se adaugă sistemul propus, cu scopul de a oferi rapid clienților o idee generală asupra modului în care va arăta viitorul lor proiect. Toate acestea sunt menite să ușureze procesul decizional și să crească satisfacția tututor părților implicate. Aplicația este gratuită și necesită doar instalarea pe echipamentele hardware potrivite.

Ca un adevărat partener în inovație, Reynaers Aluminium oferă și modele BIM pentru o serie de soluții. Datorită acestora, arhitecții și alte părți implicate, cum sunt fabricanții și instalatorii, se pot baza pe o gamă largă de tipologii care conțin toate informațiile necesare.

În industria construcțiilor, optimizarea procesului de ofertare și comandă reprezintă un alt aspect care poate face diferența într-un business de succes. Reynaers a creat software-ul ReynaPro, un instrument digital modern, prin care se introduc în sistem specificațiile tehnice ale unui proiect, iar acesta calculează și optimizează automat lista de materiale necesare. Pe lângă avantajul rapid de ofertare și plasare a comenzii, ReynaPro poate fi utilizat și pentru automatizarea producției prin conectarea la mașini CNC.

La Reynaers Aluminium, vrem să ne asiguram că toți partenerii găsesc informațiile de care au nevoie. De aceea, Portalul pentru clienți conține toate informațiile și serviciile necesare pe tot parcursul proiectului, de la detalii despre produse, până la stocuri sau urmărirea comenzii.

Controlul asupra proiectelor în desfășurare și imaginea de ansamblu asupra tuturor detaliilor sunt esențiale pentru un rezultat de excepție. Softul nostru customizat, ReynaFlow, permite urmărirea prin intermediul codurilor de bare, pentru a eficientiza fluxurile de lucru, incluzând materiale, mașini și forța de muncă – de la fabricare până la livrarea finală, oferind, totodată, instrucțiuni către fiecare post de lucru. ReynaFlow procesează informații în timp real și permite urmărirea stadiului fiecărui proiect în curs, identificarea problemelor care pot afecta rezultatele producției și stabilirea priorităților în producție. Avantajul suprem? Mai puține erori, o mai bună eficiență și raționalizare a proceselor.

Reynaers oferă și o extensie a serviciilor oferite de ReynaFlow, prin descărcarea funcției de panou de comandă. Panoul de comandă ReynaFlow este o aplicație care permite verificarea în fiecare etapă a procesului de producție, în orice moment, de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.

Avem numeroase opțiuni de training, de la instruire de bază, până la sesiuni personalizate pentru experți si cursuri online și oferim inclusiv asistență profesională la distanță prin realitate augumentată, cu ajutorul unei echipe tehnice dedicate de ingineri.

Pentru mai multe detalii despre soluțiile Reynaers Aluminium, precum și pentru a stabili o vizită în oricare dintre cele patru showroom-uri ale companiei, accesați: https://www.reynaers.ro/ro-RO/arhitecti/contact.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
reynaers aluminium