Pedro Construct investește peste 20 milioane euro într-un ansamblu rezidențial din nordul Capitalei

Pedro Construct investește peste 20 milioane euro într-un ansamblu rezidențial din nordul Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2022

Pedro Construct,  condusă de omul de afaceri Petre Niculae, dezvoltă, împreună cu asociatul său, Florin Ababe, un nou ansamblu rezidențial în nordul Capitalei, Jolie Village. Investiția în proiect este estimată la 21 de milioane euro, iar pentru suma de 12 milioane euro compania a obținut finanțare prin intermediul Libra Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe un teren de 8.000 de metri pătrați, situat în zona Iancu Nicolae, construcția Jolie Village a început în toamna acestui an și va avea 140 de noi apartamente premium, într-un cadru de înălțime de maximum P+3, iar termenul de finalizare al întregului ansamblu rezidențial este preconizat pentru finalul anului 2023.

Meta Estate Trust, asociere cu Rock Development, lansată de fostul bancher Mircea Cotigă, pentru un proiect imobiliar în Poiana Brașov CITEȘTE ȘI Meta Estate Trust, asociere cu Rock Development, lansată de fostul bancher Mircea Cotigă, pentru un proiect imobiliar în Poiana Brașov

Florin Ababe este inginer de profesie și a deținut business-urile Lion Free Exchange, Credit Amanet, Intelligent Communication System, Swiss Gold, Swiss Diamond București, Swiss Gold Bulgaria, Hong Kong Premium Watches, EAU Beta Trade Solutions, Boutique Watches din Calea Dorobanți - București și Global Landmark Properties.

Pedro Construct, fondată în 1993, a construit de-a lungul celor aproape 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae, mai multe ansambluri rezidențiale din București: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.

viewscnt
Afla mai multe despre
pedro construct
ansamblu rezidențial
jolie village