Portland Trust finalizează proiectul J8 Office Park

Portland Trust finalizează proiectul J8 Office Park
scris 23 sep 2021

Portland Trust a finalizat proiectul J8 Office Park din București, aflat în zona stației de metrou Jiului.

Ansamblul J8 Office Park are suprafața totală închiriabilă de 46.000 metri pătrați.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Printre cei mai mari chiriași ai proiectului se numără Ubisoft București, dezvoltatorul unor bine-cunoscute jocuri video, care și-a amplasat sediul regional în J8 Office Park. Compania a închiriat integral clădirea B, care are o suprafață de 23.000 mp, și încă 3.500 mp amplasați în clădirea A, unde se va învecina cu Euroins, care va ocupa 2.500 mp, la etajul al doilea.

J8 Office Park este cel de-al optulea proiect major de birouri al Portland Trust.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Portland Trust este un dezvoltator imobiliar important și investitor, activ în Europa Centrală și de Sud-Est de peste 20 de ani. J8 Office Park este dezvoltat în asociere cu ARES Management Corporation, un manager global de investiții și active alternative autorizat de Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare din S.U.A., care administrează active în valoare de aproximativ 145 miliarde de dolari și are peste 900 de angajați. Portland Trust și ARES Management Corporation au dezvoltat împreună peste 800.000 mp, care includ 7 clădiri de birouri și parcuri industriale în București și au câștigat numeroase premii pentru design și sustenabilitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
portland trust
j8 office park