RE/MAX România își extinde rețeaua locală cu încă două noi francize și ajunge la 15 birouri

RE/MAX România își extinde rețeaua locală cu încă două noi francize și ajunge la 15 birouri
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2015

Rețeaua de agenții imobiliare în franciză RE/MAX deschide două noi birouri în București și Oradea, ajungând astfel la 15 agenții în România. Astfel, RE/MAX continuă proiectul de dezvoltare pe plan local și inaugurează, luna aceasta, cel de-al doilea birou din București și primul din Oradea, fiind astfel prezentă cu francize în opt orașe ale țării.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit companiei, RE/MAX are deja francize în orașe precum Cluj-Napoca, Arad, Bistrița, Brașov, Suceava, Bacău, Sibiu și București. Dintre acestea, jumătate sunt reprezentate de conversii – agenții imobiliare ce au ales să se afilieze rețelei RE/MAX, iar jumătate sunt start-up-uri – antreprenori ce și-au dorit începerea unui business în real-estate, trendul urmând să se mențină și pentru noile birouri ce urmează a fi inaugurate în următoarea perioadă.

"Fiecare dintre orașele alese pentru extindere reprezintă, pentru noi, zone cu potențial mare de creștere. Astfel, București este, fără îndoială, principalul centru de dezvoltare al industriei imobiliare și locul în care vizăm deschiderea celor mai multe birouri, mai exact 25 de francize în următorii 10 ani", a declarat  Răzvan Cuc, director regional RE/MAX România.

În ceea ce privește Oradea, oraș în care RE/MAX deschide primul birou în această lună, Cuc admite că este o zonă de interes pe termen lung, perioadă în care compania vizează atingerea unui număr de trei birouri.

Cele două noi birouri ce urmează a fi inaugurate, ambele reprezentând start-up-uri, vor avea, împreună, 10 agenți.

Raportat la planurile pentru următoarea perioadă, RE/MAX vizează, pe termen lung, atingerea unui număr de 110 francize în România până în 2023.

"În 2016, ne vom concentra pe dezvoltarea rețelei de birouri din București, însă nu excludem nici principalii poli de dezvoltare ai țării precum Cluj-Napoca, Iași, Constanța sau Timișoara. De asemenea, ne îndreptăm atenția și către orașele cu un număr mai mic de locuitori, dar unde există potențial imobiliar", a mai adăugat Cuc.

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are peste 6.300 de birouri și peste 100.000 de agenți afiliați în 97 de țări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 31 de țări, cu 1.500 birouri și 12.000 de agenți, continuând să se extindă.

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
extindere
bucuresti