Roeng își mută birourile în Ștefan cel Mare Building, unde a închiriat de 865 metri pătrați

Roeng își mută birourile în Ștefan cel Mare Building, unde a închiriat de 865 metri pătrați
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 9 nov 2016

Compania de servicii profesionale Roeng Transmission Engineering&Consulting se mută la etajul patru din clădirea Ștefan cel Mare Building, dezvoltată de Forte Partners, într-un spațiu de birouri cu o suprafață de 865 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Roeng a optat pentru un upgrade al birourilor, în aceeași zonă unde avea sediul înainte, dar într-o clădire nouă”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International.

Clădirea de birouri dezvoltată de Forte Partners la intersecția șoselei Ștefan cel Mare cu strada Tunari este în prezent 100% închiriată. Proiectul, ce însumează o suprafață total desfășurată de 11.000 mp este ridicat pe două subsoluri, parter și nouă etaje. În total, sunt disponibile 158 de locuri de parcare (88 subterane si 70 supraterane). Proiectul a fost finanțat de UniCredit Bank.

Roeng Transmission Engineering&Consulting SA este o companie cu experiență de 20 ani în România și în peste alte 30 de țări pe toate continentele, specializată în consulting și proiectare pentru rețele electrice de înaltă tensiune, membră a grupului german GOPA-intec.

Forte Partners a fost înființat în 2014 și are în portofoliu proiectele de birouri Ștefan cel Mare și The Bridge, precum și terenuri pentru proiecte viitoare în diverse zone cheie ale Bucureștiului.

viewscnt
Afla mai multe despre
roeng
birouri