STC Partners, unde fotbalistul Radu Drăgușin este acționar, obține finanțare de la Banca Transilvania pentru faza II a Quartier Azuga

STC Partners, unde fotbalistul Radu Drăgușin este acționar, obține finanțare de la Banca Transilvania pentru faza II a Quartier Azuga
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2024

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners obține finanțare de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea fazei II a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în apropierea zonei Tei din București, în valoare de 10 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Dezvoltatorul a anunțat recent că începe dezvoltarea fazei a II-a a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, cu o valoare a investiției de peste 15 milioane de euro.

One United Properties accesează o finanțare de 47 de milioane de euro de la Banca Transilvania CITEȘTE ȘI One United Properties accesează o finanțare de 47 de milioane de euro de la Banca Transilvania

Lucrările de construcție din faza I la Quartier Azuga sunt în plină desfășurare.

Faza II include trei clădiri cu 115 apartamente, variind de la apartamente cu 2 camere la apartamente cu 4 camere, inclusiv unități spațioase de tip duplex. Această nouă etapă va fi finalizată până la sfârșitul anului 2025.

Radu Drăgușin, jucătorul echipei de fotbal Tottehnham, este unul dintre acționarii dezvoltatorului, informație anunțată de Profit.ro în noiembrie 2023.

Proiectul este construit pe un teren al familiei Bosînceanu, care a semnat cu firma înființată la începutul anului de Adolf Steiner și Roxana Cristea, ambii manageri cu o experiență de peste 10 ani în cadrul companiei austriece de construcții Strabag, potrivit documentelor obținute și prezentate anterior de Profit.ro. Valoarea tranzacției poate fi estimată la circa 5 milioane de euro pe baza vânzărilor realizate recent în zonă, potrivit aprecierilor Profit.ro.

FOTO Grecia transformă un aeroport abandonat într-un oraș smart de 8 miliarde de dolari, aflat la malul mării CITEȘTE ȘI FOTO Grecia transformă un aeroport abandonat într-un oraș smart de 8 miliarde de dolari, aflat la malul mării

Roxana Cristea a fost timp de 10 ani responsabilă cu achizițiile și dezvoltarea în cadrul Strabag România, iar Adolf Steiner a fost timp de 13 ani de la project manager până la manager pe zona de sud-est a României în cadrul Strabag, fiind implicat în proiecte imobiliare precum Sky Tower, ParkLake sau The Mark din București. Recent, celor doi li s-a alăturat și Andrei Ștefan, fost investment analyst al dezvoltatorului imobiliar Prime Kapital.

Cei doi - Roxana Cristea și Adolf Steiner - sunt co-fondatori și parteneri, alături de Sorin Crețeanu, și în cadrul firmei de construcții CNO Techno Construct, înființată în 2018 și implicată în proiecte precum One Cotroceni Park și Ana Tower. STC Partners a dezvoltar și Quartier Gramont, proiect boutique situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
stc partners
quartier azuga
radu drăgușin