Symmetrica a lansat 4 noi colecții de pavele premium, revoluționând amenajarea spațiilor exterioare

Symmetrica a lansat 4 noi colecții de pavele premium, revoluționând amenajarea spațiilor exterioare
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 9 oct 2023

Symmetrica, liderul pieței locale de pavele și borduri vibropresate și cel mai mare producător autohton, a lansat recent patru noi colecții din categoria Symmetrica Select, menite să satisfacă exigențele clienților și cererea în creștere pentru produse premium. Acestea aduc inovație și eleganță în lumea pavajului, redefinind standardele în amenajarea spațiilor exterioare prin plăci de dimensiuni mari, texturi sablate și culori sofisticate, alături de proprietăți revoluționare, precum sistemul Aqua Protect. Împreună cu garanția de 10 ani și durata de viață a produselor de peste 25 ani, transformă Symmetrica într-un partener de încredere, aducând frumusețe și funcționalitate în fiecare proiect de design exterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

O dată cu această lansare, compania își diversifică portofoliul de produse adresat în principal clienților rezidențiali, mizând pe o creștere cu 50% a vânzărilor pe această categorie, până la finalul anului 2024.

Linea Emotione Mix Color este colecția care aduce împreună eleganța și funcționalitatea. Plăcile acestei game se remarcă prin dimensiunile lor generoase cuprinse între 30x20 cm. și 40x60 cm., în formă rectangulară, și cele două mixuri de culori în nuanțe vibrante: crem-maro și alb-teracota-antracit. Produsele acestei colecții se potrivesc perfect pentru amenajarea curților și a altor spații exterioare, precum: alei pietonale, terase, grădini sau parcuri,  oferind un aspect estetic deosebit. Dimensiunile mai mari ale plăcilor permit o acoperire rapidă și uniformă a suprafețelor, iar culori puternice adaugă un efect vizual atrăgător.

Symmetrica a lansat 4 noi colecții de pavele premium, revoluționând amenajarea spațiilor exterioare

Cea de-a doua gamă proaspăt lansată, Gama Kombi se caracterizează prin versatilitate și se integrează cu ușurință în proiectele de design exterior, fiind produsul ideal pentru amenajarea: aleilor pietonale, teraselor, curților, grădinilor sau parcurilor. Aceasta este disponibilă în trei dimensiuni diferite și oferă patru mixuri sofisticate de culori: alb-antracit, alb-portocaliu, portocaliu-antracit și crem-maro. Dimensiunea plăcilor variază între 20x10 și 30x20 cm., permițând astfel crearea unor modele și aranjamente creative, în timp ce gama diversificată de culori contribuie la obținerea unui aspect estetic rafinat, indiferent de stilul de amenajare adoptat.

Linea Emotione Abrasio – o altă noutate în portofoliul Symmetrica - reprezintă o alegere cu adevărat inovatoare, având o plajă foarte largă de aplicabilitate: de la alei pietonale, și terase, la curți, grădini, chiar și parcuri.. Această colecție se evidențiază prin textura sa catifelată și fină, complet neobișnuită pentru produsele de acest tip. Secretul constă într-un proces special de tratare a plăcilor, care le conferă o senzație plăcută la atingere și un aspect elegant. Plăcile din gama Linea Emotione Abrasio sunt mai mari decât cele tradiționale, având dimensiuni cuprinse între 30x20 cm. și 40x60 cm, cinci variații de culoare: alb, gri, antracit, crem, maro, forme rectangulare și un finisaj asemănător granitului. Acestea sunt ideale pentru amenajarea spațiilor exterioare moderne și contemporane, adăugând un element de lux și rafinament.      

Symmetrica a lansat 4 noi colecții de pavele premium, revoluționând amenajarea spațiilor exterioare

O altă noutate din portofoliul companiei este colecția Magna. Aceasta este cu adevărat remarcabilă și aduce un suflu proaspăt și modern în orice spațiu exterior. Fiecare dală din această colecție impresionează prin dimensiunile sale mari, care conferă spațiului o prezență robustă și elegantă. Cu un design inedit și captivant, acest pavaj reușește să combine culorile alb-verde-antracit într-un mod deosebit, creând un efect vizual ce te transpune într-un ambient natural relaxant și mistic. De altfel, nuanța de verde este o adevărată noutate pe piața din România.

Culorile dalelor Magna se îmbină armonios pentru a crea un contrast plăcut și pentru a adăuga adâncime și textură spațiului exterior. Albul aduce luminozitate și eleganță, verdele evocă prospețimea naturii, iar antracitul adaugă o notă de modernitate și rafinament. Această combinație de culori transformă fiecare zonă într-un loc unic și atrăgător. Acest pavaj este ideal pentru amenajarea aleilor pietonale, teraselor, curților, grădinilor și parcurilor. Indiferent dacă se dorește design modern sau ecletic.

Symmetrica a lansat 4 noi colecții de pavele premium, revoluționând amenajarea spațiilor exterioare


În spatele tuturor acestor creații stă o echipă solidă de ingineri și profesioniști cu experiență în domeniul amenajărilor exterioare, care a reușit să creeze produse ușor adaptabile oricărui mediu și într-o varietate de dimensiuni, culori și texturi, satisfăcând astfel cerințele proiectelor atât inedite, cât și clasice ale clienților. Având ca principala sursă de inspirație elementele naturale și arta contemporană, cele 4 colecții adaugă un accent distinct în amenajarea spațiilor exterioare. Modelele geometrice și combinațiile de culori unice pot transforma grădinile și curțile în adevărate opere de artă.

Cele patru colecții noi, alături de întreaga colecție de produse Symmetrica, printre care gamele Clasic, Symmetrica Select și Symmetrica pentru grădină, sunt disponibile publicului prin rețeaua de distribuitori autorizați. De asemenea, acestora li se alătură o serie de alte două colecții din gama clasică de pavaj, aceasta fiind permanent îmbogățită cu noi culori sau forme. Mai multe informații puteți găsi aici: www.symmetrica.ro

Despre Symmetrica

Symmetrica este o companie 100% românească, producătoare de pavele, borduri și rigole vibropresate pietonale și carosabile, într-o gamă variată de forme și culori.

Prima fabrică Symmetrica a fost inaugurată în 1999 la Verești, județul Suceava, urmată apoi de unitățile de producție de la Podu Iloaiei, județul Iași (2010) și Bolintin Vale, în apropiere de București (2011), Prejmer – Brașov (2012), Cociu – Bistrița-Năsăud (2012), Mărășești / Doaga – Vrancea (2018), Zimandu Nou – Arad (2021), Solca – Suceava (2022) și Ovidiu – Constanța (2023).

Principalele proiecte pentru care Symmetrica a livrat pavele și borduri se numără: Arena Națională, magazine Kaufland, Carrefour, Lidl, Penny Market, autostrada Târgu Mureș-Oradea, stadionul Steaua, cartiere rezidențiale, ș.a. De asemenea, produsele companiei au fost folosite pentru reabilitarea de străzi, trotuare și parcuri ecologice în București, Iași, Bacău, Brașov, Târgu Mureș, etc. 
 

viewscnt
Afla mai multe despre
symmetrica
pavele