Holcim România lansează Clicbeton.ro, platformă pentru comandă online de beton

Holcim România lansează Clicbeton.ro, platformă pentru comandă online de beton
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2018

Producătorul de ciment Holcim România lansează Clicbeton.ro, platformă prin care constructorii și persoanele fizice pot achiziționa beton online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Produsele și serviciile Clicbeton.ro acoperă proximitatea stațiilor ecologice de betoane ale Holcim România din București, Ilfov, Ploiești, Craiova, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare sau Timișoara.

Prețul, care include contravalorea betonului, a transportului și a pompării, acolo unde este cazul, variază în funcție de zilele și intervalul de livrare selectate. 

Ryanair susține că 84% dintre zborurile sale au ajuns la timp în martie. Potrivit unui top AirHelp, Tarom și Ryanair au printre cele mai slabe performanțe CITEȘTE ȘI Ryanair susține că 84% dintre zborurile sale au ajuns la timp în martie. Potrivit unui top AirHelp, Tarom și Ryanair au printre cele mai slabe performanțe

Grupul LafargeHolcim, cu sediul central în Jona, Elveția, a fost format prin fuziunea companiilor Lafarge (Franța) și Holcim (Elveția), finalizată în luna iulie a anului 2015.

În România, activele Lafarge au fost preluate de producătorul irlandez de ciment CRH, tranzacția fiind finalizată în luna august a anului 2016.

LafargeHolcim a păstrat activele Holcim, 2 fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare, 13 stații ecologice de betoane, 3 stații de agregate, 2 stații de lianți speciali și terminale de ciment în București, Turda și Roman. De-a lungul tim­pului, Holcim a in­vestit pe plan local peste 700 milioane euro, controlând în pre­zent două fabrici de ci­ment la Câmpulung și Aleșd.

Holcim are aproximativ 800 angajați în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
holcim
clicbeton.ro
beton