Tranzacție pe piața imobiliară: Revetas, care deține hotelul Radisson din București, preia Grupul Maurer

Tranzacție pe piața imobiliară: Revetas, care deține hotelul Radisson din București, preia Grupul Maurer
scris 20 apr 2022

Fondul de investiții Revetas Capital Fund III, gestionat de grupul Revets, care în România deține și complexul hotelier Radisson Blu din Capitală, va prelua Grupul Maurer, jucător pe piața locală imobiliară.

Tranzcția este în analiza Consiliului Concurenței.

Grupul Revetas este prezent pe piața închirierii de spații de birouri prin intermediul complexului de birouri "The Landmark" din București și, respectiv, pe piața serviciilor de operare hotelieră prin intermediul complexului hotelier "Radisson" din București.

INFOGRAFIC S-au săturat de oraș: Peste 100.000 de români părăsesc, anual, orașele aglomerate pentru a se muta la țară CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC S-au săturat de oraș: Peste 100.000 de români părăsesc, anual, orașele aglomerate pentru a se muta la țară

Grupul Maurer este prezent pe piețele dezvoltării, vânzării și închirierii, precum și administrării de spații rezidențiale în Sibiu, Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Sighișoara. Din grupul Maurer fac parte companiile Maurer Imobiliare S.A., Maurer Imobiliare Land Constanța S.R.L , Maurer Imobiliare Constanta S.A., Maurer Imobiliare Cluj S.R.L., Maurer Imobiliare Mureș S.A., Maurer Imobiliare Sibiu S.A., Maurer Imobiliare Sighișoara S.A., Maurer Villas S.R.L., Maurer Imobiliare Sanpetru S.R.L., Maurer Avantgarden 5 S.R.L., Maurer Imobiliare Reghin S.R.L. și HFS PROFI BAU S.R.L.

viewscnt
Afla mai multe despre
grupul maurer
revetas capital fund iii