Trei specialiști în imobiliare investesc în două proiecte imobiliare în București, cu o valoare de 34 milioane euro

Trei specialiști în imobiliare investesc în două proiecte imobiliare în București, cu o valoare de 34 milioane euro

Johan Rogiers

Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 28 nov 2016

Trei specialiști în imobiliare, Johan Rogiers, Horia Chioseaua și Christian Dumoli, au creat compania Millstone Developments, prin care vor investi în două proiecte imobiliare în București, unul rezidențial - pe lacul Grivița - și o clădire-boutique de birouri lângă Aeroportul Otopeni, pentru care estimează o valoare de piață cumulată de 34 milioane euro. Lucrările vor începe în 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

“România este o piață în continuă dezvoltare din punct de vedere imobiliar și, deși vedem proiecte noi în fiecare an, lipsește un model sustenabil. Am creat Millstone Developments pentru că știm că avem mult de oferit pe acest plan, după numeroși ani în industrie, și vrem să oferim un exemplu, dezvoltând proiecte de nișă, dar cu un grad ridicat de sustenabilitate și livrând proiecte de calitate, certificate BREEAM”, spune Johan Rogiers, Partener Fondator al Millstone Developments.

”Flanders Fields Residences”, aflat pe Lacul Grivița, oferă în primă fază 44 de unități în trei clădiri, cu o suprafață totală construită de 4.400 mp. Terenul pe care se va dezvolta întregul proiect are 26.000 mp, în timp ce suprafața utilizată pentru prima faza are aproximativ 5.300 mp. Apartamentele au o suprafață construită de la 62 mp la 140 mp, cu terase și grădină privată.

GTC a vândut Galleria Arad, ultimul centru comercial deținut în România, și finanțează cu un credit de 19 mil. euro achiziția birourilor Premium din Capitală CITEȘTE ȘI GTC a vândut Galleria Arad, ultimul centru comercial deținut în România, și finanțează cu un credit de 19 mil. euro achiziția birourilor Premium din Capitală

Proiectul de birouri de lângă Aeroportul Internațional Otopeni, ”Skybox”, va avea o suprafață construită totală este de 5.000 mp pe două niveluri și 120 de locuri de parcare.

“Toate marile aeroporturi internaționale au birouri eficiente în apropiere. Credem că și comunitatea de business din București va vedea beneficiul unui birou care funcționează ca o fereastră către restul lumii,“ spune Johan Rogiers despre clădirea Skybox.

Johan Rogiers, Partener Fondator, are o experiență de peste 17 ani pe piața din România. Johan este de asemenea partener fondator al  Liebrecht & Wood Group și Fashion House Group SRL, partener 25% la West Park Retail, precum și partener fondator la Wizmo.ro, o nouă platformă de real estate din România.

Horia Chioseaua, Partener Fondator & Managing Director, deține și funcția de Managing Director la Blackwood Property Management. Chioseaua a fost partener la Liebrecht & Wood România.

Christian Dumolin, Partener Fondator, este fondatorul Koramic Real Estate Belgia, companie ce construiește proiecte tailor-made, supervizând întregul proces de dezvoltare, de la obținerea permiselor și până la finalizare.

viewscnt
Afla mai multe despre
imobiliare
investiții