VIDEO Prima TV: Munca de acasă golește clădirile de birouri, marile companii taie din spațiu

VIDEO Prima TV: Munca de acasă golește clădirile de birouri, marile companii taie din spațiu

Sediul BCR din cadrul Business Garden Bucharest

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2023

Pandemia de COVID a stabilit pe piața muncii o nouă paradigmă, munca de acasă. Productivitatea de care au dat dovadă mulți dintre cei care au lucrat din confortul propriei locuințe în ultimii ani îi face pe angajatori să renunțe la birouri. La această decizie contribuie și prețurile ridicate ale energiei electrice și gazelor. Întrebarea este ce se va întâmpla cu aceste clădiri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Piața construcțiilor de clădiri de birouri din România a scăzut semnificativ față de acum 5-10 sau 15 ani. Principalul motiv – munca de acasă, care pentru mulți dintre angajați a devenit o condiție esențială atunci când își aleg jobul, arată Prima TV.

LISTA Țigările, inclusiv brandurile istorice, se scumpesc pentru a patra oară în acest an. Un pachet costă cu 2 lei mai mult decât la finalul anului trecut CITEȘTE ȘI LISTA Țigările, inclusiv brandurile istorice, se scumpesc pentru a patra oară în acest an. Un pachet costă cu 2 lei mai mult decât la finalul anului trecut

Marile companii au început să renunțe la birourile închiriate în București. Mai întâi, cum a anunțat Profit.ro, BCR a renunțat la peste un sfert din birouri. La rândul său, potrivit surselor Profit.ro, Oracle analizează varianta de a părăsi între 30 și 70% din birourile din România

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este ce se va întâmpla cu aceste clădiri impozante. Mai ales că mulți dintre dezvoltatori încă nu au reușit să își amortizeze investițiile.

viewscnt
Afla mai multe despre
munca de acasă
birouri