Volumul tranzacțiilor imobiliare ar putea ajunge în acest an la 1,2 miliarde de euro

Volumul tranzacțiilor imobiliare ar putea ajunge în acest an la 1,2 miliarde de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2019

Numărul și volumul proiectelor aflate în negociere creează premisele unui an mai bun decât 2018, iar volumul tranzacțiilor imobiliare ar putea ajunge la 1,2 miliarde de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Estimăm că vom vedea în acest an o creștere a tranzacțiilor de mari dimensiuni, doar în portofoliul JLL având încă două tranzacții semnificative care ar trebui să fie închise până la sfârșitul primului semestru", spune Andrei Văcaru, Head of Capital Markets JLL România.

EXCLUSIV Unul dintre cei mai bogați belgieni, proprietarul Alinso, vrea să cumpere sau să dezvolte clădiri de birouri în București CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Unul dintre cei mai bogați belgieni, proprietarul Alinso, vrea să cumpere sau să dezvolte clădiri de birouri în București

Volumul tranzacțiilor încheiate în 2018 se situează la 940 milioane euro, un nivel similar cu cel înregistrat în 2017, dar cu 30% mai ridicat față de valoarea raportată în 2016.

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale și de management al investițiilor.

Înregistrând venituri anuale globale de 6,7 miliarde dolari SUA, JLL activează în 300 de sucursale în 80 de țări și înglobează cca 80.000 de angajați în întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
tranzactii imobiliare
jll romania