Record pe Broadway. Încasările din 2017 au depășit pragul de 1,6 miliarde de dolari

Record pe Broadway. Încasările din 2017 au depășit pragul de 1,6 miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 ian 2018

Încasările obținute pe Broadway au stabilit un nou record în 2017, după ce box office-ul generat de spectacolele de teatru jucate pe scenele newyorkeze a depășit pentru prima dată în istorie pragul de 1,6 miliarde de dolari, impulsionate de prețurile biletelor din categoria "premium" ce au fost vândute la o serie de show-uri extrem de populare, precum "Hamilton", "Hello, Dolly!" și "Springsteen on Broadway", informează site-ul publicației americane The Hollywood Reporter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Box office-ul înregistrat pe Broadway până pe 31 decembrie - un ciclu de 53 de săptămâni în 2017 - a fost de 1,637 de miliarde de dolari, potrivit cifrelor oficiale publicate marți de asociația The Broadway League. Această sumă reprezintă o creștere cu 270 de milioane de dolari față de anul 2016, când încasările totale au fost de 1,367 miliarde de dolari, scrie Agerpres.

Un startup israelian care produce carne de pui din celule a atras 3 milioane de dolari, inclusiv de la una dintre marile companii europene din domeniul avicol CITEȘTE ȘI Un startup israelian care produce carne de pui din celule a atras 3 milioane de dolari, inclusiv de la una dintre marile companii europene din domeniul avicol

De asemenea, numărul de spectatori a înregistrat un nou record și a ajuns în 2017 la 13,7 milioane. 

viewscnt
Afla mai multe despre
broadway
incasari