Retail

Altex intră pe nișa de turism cu Altex Travel și începe să vândă vacanțe

Altex intră pe nișa de turism cu Altex Travel și începe să vândă vacanțe

15 iul 2021

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie și unul dintre cei mai mari jucători de profil, lansează un nou serviciu, Altex Travel, cu furnizare de vacanțe direct în magazinele Altex și Media Galaxy, ca și online.

 • Vinul de azi: Jiana Rose 2020
  Vinul de azi: Jiana Rose 2020
  15 iul 2021

  Jiana, cupaj de la Crama Oprisor, întregește colecția dedicată Olteniei, alături de Rusalca Albă și Drăgaica Roșie.

 • eBay vinde o participație minoritară la Adevinta pentru 2,25 miliarde dolari
  eBay vinde o participație minoritară la Adevinta pentru 2,25 miliarde dolari
  15 iul 2021

  eBay a ajuns la un acord privind vânzarea unei participații minoritare la grupul norvegian de media Adevinta, cel mai mare jucător din sectorul anunțurilor online la nivel global, către fondul britanic de private equity Permira, într-o tranzacție de peste 2 miliarde de dolari.

 • Tip Top - amenda pentru că ar fi prelucrat excesiv imaginea propriilor angajați, cu filmare inclusiv la vestiare și la masă, anulată
  Tip Top - amenda pentru că ar fi prelucrat excesiv imaginea propriilor angajați, cu filmare inclusiv la vestiare și la masă, anulată
  15 iul 2021

  Rețeaua de cofetării Tip Top a obținut în instanță anularea unei amenzi de 5.000 euro primită pentru că ar fi prelucrat imaginea angajaților săi, în mod excesiv, prin intermediul camerelor video care ar fi fost instalate în spații cu destinația de vestiare și în zona destinată servirii mesei. Magistrații Tribunalului București și-au motivat hotărârea, care poate fi atacată cu recurs, prin faptul că procesul verbal de contravenție este nelegal întocmit, exonerând astfel compania de la plata sancțiunii.

 • Tranzacție: Beijer Ref, printre cei mai mari comercianți de aparate de refrigerare și aer condiționat, se extinde în România
  Tranzacție: Beijer Ref, printre cei mai mari comercianți de aparate de refrigerare și aer condiționat, se extinde în România
  15 iul 2021

  Grupul suedez a intrat în România în 2004, prin achiziția companiei de refrigerare și aer condiționat Equinoxe, din Timișoara.

 • Flanco, premieră impusă de pandemie - a investit mai mult în platforme digitale decât în magazine fizice
  Flanco, premieră impusă de pandemie - a investit mai mult în platforme digitale decât în magazine fizice
  14 iul 2021

  Flanco, printre cei mai mari retaileri locali de produse IT&C, electronice și electrocasnice, a investit în premieră mai mult capital în platforme digitale decât în magazine fizice. Schimbările vin ca răspuns la noile cerințe, din perioada pandemiei, și vizează eficientizarea proceselor online.

 • Noile trenduri din Home Déco “luptă” împotriva bacteriilor și virusurilor
  Noile trenduri din Home Déco “luptă” împotriva bacteriilor și virusurilor
  14 iul 2021

  Domeniul decorațiunilor interioare a ținut mereu pasul cu tendințele și nevoile generale, integrându-le apoi în realizarea produselor Home Déco. Odată cu pandemia și accentul pus pe igienă și sănătate, brandurile și-au ajustat sau modernizat colecțiile astfel încât să bifeze și această cerință a suprafețelor igienizate.

 • Igiena, trendul promovat acum și în domeniul Home Déco
  Igiena, trendul promovat acum și în domeniul Home Déco
  14 iul 2021

  În ultimele luni, a devenit din ce în ce mai clar că domeniul igienei este unul esențial. El este asociat cu sănătatea și siguranța, două coordonate primordiale ale vieții noastre. Acest “trend” s-a propagat apoi și în sectorul decorațiunilor interioare, fiind introduse și promovate produse, device-uri și întregi colecții care să respecte acest trend al suprafețelor igienizate.

 • FOTO Produse alimentare expirate retrase de la comercializare din zona Transfăgărășan - Bâlea Lac
  FOTO Produse alimentare expirate retrase de la comercializare din zona Transfăgărășan - Bâlea Lac
  14 iul 2021

  Comisarii de la Protecția Consumatorilor au retras de la comercializare peste jumătate de tonă de produse alimentare, în urma unor controale făcute în zona Transfăgărășan - Bâlea Lac. Astfel, au fost constatate nereguli legate de vânzarea de produse expirate, fără etichete sau ținute la temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Până în prezent, au fost date 9 amenzi și două avertismente.

 • Vinul de azi: Ruggeri Argeo Prosecco - 90 puncte James Suckling
  Vinul de azi: Ruggeri Argeo Prosecco - 90 puncte James Suckling
  14 iul 2021

  Propunerea noastră de astăzi vine de la Ruggeri, unul dintre cei mai respectați producători de Prosecco din lume. Cu o tradiție veche de secole, brandul Ruggeri are prima atestare documentară încă din anii 1800, iar astăzi compania are ca prim scop producerea și promovarea spumantelor Prosecco Superiore și Cartizze.