Altex deschide cel mai mare magazin din rețea

Altex deschide cel mai mare magazin din rețea
scris 29 ian 2020

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie și unul dintre cei mai mari jucători de profil, deschide un nou magazin, în Arad, și ajunge la 105 magazine în toată țara.

Compania spune că acesta este cel mai mare centru de servicii al rețelei din țară, amenajat pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați. 

Tranzacție surpriză: ROCA - la primul exit. Clujana, cu o istorie de peste 100 de ani, astăzi în insolvență, preia controlul asupra S-Karp, prima companie achiziționată de ROCA CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: ROCA - la primul exit. Clujana, cu o istorie de peste 100 de ani, astăzi în insolvență, preia controlul asupra S-Karp, prima companie achiziționată de ROCA

Altex a consemnat în 2018 o cifră de afaceri de 3,55 miliarde de lei, nivel superior anului precedent cu 8,2%, iar profitul net a urcat cu 30,5%, la 63,48 milioane de lei. Datoriile companiei au avansat cu 8,9%, la 1,05 miliarde de lei, în timp ce creanțele s-au contractat cu 2,7%, la 77,4 milioane de lei. 

Profit.ro a anunțat că Altex a cumpărat un teren de circa 15 hectare lângă București, în comuna Dragomirești Vale, pe care va dezvolta un nou centru logistic, investiția totală urmând să depășească 37 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
dan ostahie