Altex și Auchan încheie o înțelegere

Altex și Auchan încheie o înțelegere
scris 21 nov 2019

Auchan România și Altex lansează un proiect pilot în care zona electro-IT se transformă într-un concept shop-in-shop, unde retailerul aduce produse și servicii electro-IT pentru clienții hipermarketului.

Pentru început, conceptul va fi testat în trei magazine Auchan cu profiluri diferite: Galați, Ploiești și magazinul din București, în cartierul Drumul Taberei.

Eurobarometru: Doar 45% dintre români consideră că beneficiază de pe urma comerțului internațional, în timp ce la nivelul UE procentul urcă la 60%. Principalul avantaj pentru români: oferta mai variată CITEȘTE ȘI Eurobarometru: Doar 45% dintre români consideră că beneficiază de pe urma comerțului internațional, în timp ce la nivelul UE procentul urcă la 60%. Principalul avantaj pentru români: oferta mai variată

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan.

Altex România, deținut de Dan Ostahie, are peste 100 de magazine în România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
altex
auchan