Amazon organizează un eveniment de vânzări de vară

Amazon organizează un eveniment de vânzări de vară
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iun 2020

Amazon.com a stabilitat data pentru un eveniment de vânzări de vară, cu discount, care va debuta pe 22 iunie, pentru a oferi o șansă de revenire comercianților de pe platforma sa care sunt afectați de pandemia de coronavirus și de amânarea pentru toamnă a evenimentului Prime Day, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a informat comercianții că participarea la acest eveniment este numai pe bază de invitație, iar acesta va dura între șapte și 10 zile, scre News.ro.

FOTO Ministrul de Interne a bătut palma cu șeful Dacia. Poliția va primi trei modele diferite CITEȘTE ȘI FOTO Ministrul de Interne a bătut palma cu șeful Dacia. Poliția va primi trei modele diferite

“Avem cel mai mare eveniment de vânzări de vară, pentru a atrage interesul și a mări vânzările. Pentru a crește interesul clienților, vă invităm să participați”, potrivit Amazon.

Un purtător de cuvânt al companiei a confirmat pentru CNBC că Amazon va organiza evenimentul de vară în această lună.

“Vânzările în stil mare vor avea loc în această lună și vor include reduceri de sezon importante atât din partea unor branduri de modă consacrați cât și a celor mai mici. Suntem încântați să ajutăm brandurile să se conecteze cu baza noastră vastă de clienților, pentru acest eveniment”, a afirmat purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Amazon încă finalizează detaliile legate de eveniment, care nu a primit încă un nume, doar un nume de lucru, ” “Biggest Sale in the Sky”. Companiile au fost invitate ca până miercuri să înregistreze discounturi de cel puțin 30% pentru produse.

Nu este clar ce fel de produse vor fi vândute cu discount în cadrul evenimentului sau dacă vor fi restricționate la abonații Prime.

Evenimentul reprezintă o schimbare a strategiei Amazon pentru discounturile de vară. De obicei, Amazon organizează evenimentul de vânzări de vară, Prime Day, la jumătatea lunii iulie. Cu toate acestea, au apărut informații care au sugerat că Amazon va amâna Prime Day pentru septembrie, în condițiile în care depozitele continuă să gestioneze  o creștere a comenzilor din cauza epidemiei de coronavirus.

Vânzările de vară vor ajuta probabil pe unii comercianți să vândă stocurile acumulate în depozite în ultimele câteva luni.

Operațiunile Amazon au revenit treptat la normal în ultimele săptămâni, iar comercianții sunt nerăbdători să participe la vânzările de vară precum și la Prime Day, pe care le consideră  o oportunitate de a recupera vânzările pierdute în ultimele câteva luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
vanzari