Annabella a lansat primul parc de retail

Annabella a lansat primul parc de retail
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2023

Annabella, unul dintre cei mai importanți jucători locali din retailul alimentar din România, marchează lansarea magazinului cu numărul 100 și face pași concreți în domeniul dezvoltării parcurilor de retail, prin inaugurarea  Annabella Retail Park.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Primul parc de retail Annabella, dezvoltat sub un concept de tip family center, a fost inaugurat în localitatea Horezu din județul Vâlcea.

Acordarea voucherelor de vacanță de la buget angajaților din sectorul privat - adoptată tacit de Senat. Posibilă eliminare a anumitor firme CITEȘTE ȘI Acordarea voucherelor de vacanță de la buget angajaților din sectorul privat - adoptată tacit de Senat. Posibilă eliminare a anumitor firme

Annabella Retail Park Horezu reunește, pe o  suprafață comercială de aproximativ 4000 m², unele dintre cele mai cunoscute branduri naționale și internaționale de modă, frumusețe și lifestyle, dar și supermarket, pet shop, farmacie veterinară și o cafenea. 

„Prin inaugurarea Annabella Retail Park Horezu am marcat două momente cheie în dezvoltarea businessului nostru – extinderea Annabella către segmentul parcurilor de retail, dar și lansarea magazinului cu numărul 100 al rețelei,” a declarat Dorina Mutu, Director General Annabella.

Annabella Retail Park Horezu este primul dintr-o serie de proiecte ce vizează dezvoltarea unor parcuri de retail de tip family centers și în alte localități.

Cehii de la ALEF în România: afaceri mai mari, intrare pe plus CITEȘTE ȘI Cehii de la ALEF în România: afaceri mai mari, intrare pe plus

Reteaua de retail Annabella este o afacere 100% antreprenorială, unul dintre cei mai importanți jucători local din retailul alimentar din România. Cu prezență pe piață de peste 30 de ani, rețeaua Annabella numără 100 de magazine în 3 județe, Vâlcea, Argeș și Olt, cu suprafețe cuprinse între 200m² până la 2000m², dezvoltate pe trei concepte de retail diferite – (Annabella A-Z, Annabella Zilnic si Annabella Standard).

În 2022 Annabella a depășit 97 de milioane de euro cifră de afaceri. Lanțul reprezintă unul dintre principalii angajatori din județul Vâlcea, asigurând peste 1.200 de locuri de muncă. Expansiunea afacerii Annabella continuă cu dezvoltarea de parcuri comerciale de tip family centers, deschiderea de noi unități de retail  dar și cu modernizarea și eficientizarea celor existente.

viewscnt
Afla mai multe despre
annabella
retail