Aproape toți acționarii startup-ului Homefresh s-au retras

Aproape toți acționarii startup-ului Homefresh s-au retras
scris 24 ian 2020

Aproape toți acționarii startup-ului Homefresh, lansat pentru a livra o cutie cu ingrediente și rețeta de urmat pentru a prepara mâncarea, s-au retras din companie, iar acțiunile au fost preluate de fondatorul Ștefan Szakal, fiind decisă închiderea firmei. Grupul de investitori virase la începutul anului trecut 250.000 de dolari către firmă.

 

”Acum 2 ani și 2 luni am început Homefresh. Am început cu multă pasiune și entuziasm, cu dorința de a readuce gătitul în casele voastre. De a oferi o soluție celor ocupați care își doresc să gătească o masă sănătoasă și gustoasă în puținul timp pe care îl au. Am oferit un produs în care am crezut și credem în continuare, iar feedbackul vostru extraordinar ne-a dat forța să mergem mai departe chiar și atunci când drumul a fost presărat cu obstacole. Am început însă și cu inima strânsă, conștienți fiind că e un business mai riscant decât altele, iar după cei 2 ani și 2 luni, datele ne arată, într-adevăr, că suntem înainte de vreme pe piață. Astfel că cea mai bună decizie pe care o putem lua în această situație este de a ne opri la timp. O decizie corectă, dar grea și antipatică pentru că face ca luna aceasta să fie ultima lună împreună cu voi, iar meniul actual să fie ultimul meniu de savurat. A fost o călătorie extraordinară și suntem mai mult decât recunoscători pentru ea și pentru voi. Vă mulțumim că sunteți și că ne-ați oferit atâta încredere și bucurie!”, au transmis la finele anului trecut reprezentanții companiei.

Altex și Auchan încheie o înțelegere CITEȘTE ȘI Altex și Auchan încheie o înțelegere

Printre investitorii care au pariat pe Homefresh s-a aflat Dan Isai, co-fondator și CEO-ul Salad Box. Alături de el au fost Daniel Enescu, un antreprenor specializat în marketing strategic, fondatorul firmei de marketing research Daedalus Consulting – pe care a vândut-o în 2014 către cel mai mare grup de media și cercetare de piață din lume – WPP, Marian Șeitan - care a fondat compania de marketing direct Hit Mail, vândută în 2008 Poștei Franceze, Lucian Todea, fondator al Soft32 și co-fondator al Elrond Network, și Irina Anghel-Enescu, managing director al South Eastern Europe Private Equity and VC Association.

Fondat de Ștefan Szakal în septembrie 2017, startup-ul Homefresh permitea utilizatorilor să pregătească diverse feluri de mâncare. Astfel, după plasarea comenzii pe site, Homefresh le trimitea clienților un coș cu ingredientele necesare plus rețeta, iar aceștia trebuia doar să urmeze instrucțiunile.

Homefresh livra în Timișoara și Cluj-Napoca.

viewscnt
Afla mai multe despre
homefresh
livrare la domiciliu