Arthur Popa preia funcția de CEO al Băneasa Developments, firmă deținută de Puiu Popoviciu

Arthur Popa preia funcția de CEO al Băneasa Developments, firmă deținută de Puiu Popoviciu
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2015

Arthur Popa, director operațional al Băneasa Developments, care deține Băneasa Shopping City și Grand Cinema & More, va fi numit  de la 1 ianuarie în funcția de CEO al companiei în locul lui Georgios Argentopoulos, care preia atribuții în consiliul de administrație al companiei. Popa va fi responsabil de continuarea strategiei de dezvoltare a centrului comercial Băneasa Shopping City, având ca obiectiv consolidarea poziției de lider pe piața din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Popa și-a început activitatea în cadrul Băneasa Developments în 2006, ocupând diverse funcții de conducere pe parcursul carierei sale. În 2013 a fost numit Chief Operating Officer (COO), poziție din care a coordonat operațiunile companiei. În iunie 2014 a obținut certificarea ICSC – Certified Shopping Center Manager – fiind printre primii manageri din România cu această acreditare.

"Băneasa Shopping City este un reper pe piața centrelor comerciale din România. O spun rezultatele noastre, brandurile care ne-au ales pentru deschiderea în premieră a magazinelor și, mai ales, clienții noștri. Pe o piață din ce în ce mai matură cum este cea românească, ne mândrim să avem o creștere constantă a numărului de vizitatori și a cifrei de afaceri. Prin urmare, preiau acest mandat având un obiectiv foarte clar, acela de a ne îmbunătăți permanent serviciile prin concepte noi și oferte inovatoare, oferindu-le astfel clienților noștri o experiență unică de shopping și entertainment", a declarat Popa, într-un comunicat.

Băneasa Shopping City face parte din complexul imobiliar Băneasa, controlat de omul de afaceri Puiu Popoviciu, care curpinde magazinul Ikea, o galerie Carrefour și un magazin Brico Depot.

viewscnt
Afla mai multe despre
baneasa development
ceo
arthur pop