Auchan va deschide primul supermarket din România, în magazinul Bucur Obor

Auchan va deschide primul supermarket din România, în magazinul Bucur Obor
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2017

Auchan Retail România va deschide până la sfârșitul anului primul său supermarket în magazinul Bucur Obor, centru emblematic pentru comerțul bucureștean. Suprafața de vânzare va fi de aproximativ 2.300 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Suntem bucuroși să anunțăm semnarea parteneriatului cu Bucur Obor SA, parteneriat care ne va permite să facem încă un pas în direcția dezvoltării comerțului nostru de proximitate. Oferta supermarketului Auchan va acoperi toate nevoile de zi de zi ale clienților noștri. Dorința noastră este, ca prin intermediul acestui proiect să aducem diferența Auchan și în zona Obor - kilometrul 0 al comerțului din București”, a declarat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanțuri comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 de magazine si aproape 350.000 de angajati.

FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru \ CITEȘTE ȘI FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru "mall-urile" noastre!

Începând din acest an, Auchan Retail România și-a extins dezvoltarea în zona de multiformat prin deschiderea primelor magazine de proximitate – MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA. În prezent, Auchan România numără 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate My Auchan - deschise în statii Petrom.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
bucur obor