Berăria H, afaceri de peste 25 milioane lei, cele mai multe de la lansare. "Dacă punem tot mobilierul cap la cap, ajungem la Piața Victoriei". 200 de mirese - "furate" și aduse la Berărie

Berăria H, afaceri de peste 25 milioane lei, cele mai multe de la lansare. "Dacă punem tot mobilierul cap la cap, ajungem la Piața Victoriei". 200 de mirese - "furate" și aduse la Berărie
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 2 aug 2017

Berăria H, care ocupă în Parcul Herăstrău din Capitală cea mai mare Beer Hall/ Bier Halle din Europa, în suprafață totală de 5.000 metri pătrați, a avut anul trecut cel mai mare volum de afaceri de la lansare, depășind 25,3 milioane lei. Profitul obținut a fost și el unul pe măsură, de peste 3,1 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Comparativ, în 2015, restaurantul a avut afaceri de 21,3 milioane lei și un profit net de 1,2 milioane lei, conform datelor raportate la Ministerul Finanțelor.

"Dacă am pune tot mobilierul cap la cap, am acoperi distanța de la Berăria H până la Piața Victoriei", spune conducerea restaurantului, adăugând că pe parcursul unui an are circa 500.000 de clienți.

FOTO Vameșii români au oprit la granița peste 41.000 de sticle de \ CITEȘTE ȘI FOTO Vameșii români au oprit la granița peste 41.000 de sticle de "Șampanie sovietică"

Berăria a fost deschisă în toamna anului 2014 de Vlad Dumitru, Iulian Stanciu (șeful eMag) și Maria Ioana Iancu cu o investiție de 3 milioane euro, celebrând în acest interval peste 3.000 de zile de naștere, 4.000 de zile de nume și 300 de petreceri ale burlacilor.

Iulian Stanciu, șeful eMag, a descris AICI pentru Profit.ro cum a ajuns să investească în berărie.

În evidențele berăriei figurează și o altă statistică: peste 200 de mirese au fost "furate" și aduse la Berăria H.

Berăria H este situată în Pavilionul H din Parcul Herăstrău, care până în februarie 2014 a găzduit magazine de haine și de alimente. Clădirea este deținută de Băneasa Investments, firmă controlată de Puiu Popoviciu, care are și centrul comercial Băneasa Shopping City.

viewscnt
Afla mai multe despre
beraria h
restaurant