FOTO Auchan a deschis primul magazin într-o benzinărie Petrom

FOTO Auchan a deschis primul magazin într-o benzinărie Petrom
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2017

Auchan Retail România, subsidiara din România a Auchan Retail, al 11-lea comerciant alimentar din lume, a deschis astăzi, în București, primul magazin într-o benzinărie Petrom, intenția anunțată în urmă cu o lună fiind ca, până la sfârșitul anului, să ajungă la 15 magazine MyAuchan în cadrul stațiilor Petrom din București și din țară.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Amplasat lângă stația de metrou Păcii din cartierul Militari, MyAuchan Militari este primul magazin de proximitate deschis în România de Auchan, cunoscut în special pentru rețeaua de hipermarketuri. Magazinul are program non-stop și funcționează în incinta stației Petrom de pe bulevardul Iuliu Maniu. Are o suprafață de 230 metri pătrați și a fost reamenajat după conceptul MyAuchan. Oferta din magazin include mai mult de 4300 de produse, de la alimente proaspete precum fructe, legume, carne, produse de patiserie și brutărie preparate pe loc, până la articole nealimentare și hrană pentru animale. Magazinul va fi aliniat pe o politică de prețuri mici, în acord cu strategia de discount generalizat a Auchan România.

“Deschiderea acestui magazin reprezintă pentru noi materializarea unui concept care corespunde trendului în domeniu: vrem să transformăm oprirea la benzinărie într-o experiență plăcută și cât mai utilă, prin acoperirea unei plaje largi de servicii. Ne bucurăm că prin stațiile Petrom, împreună cu partenerul nostru Auchan, reușim să venim cu un nou răspuns către consumatorii care își doresc să poată rezolva lucrurile repede și ușor, la prețuri accesibile, dar care în același timp apreciază varietatea și calitatea ofertei.”, a declarat Neil Anthony Morgan, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Downstream Oil.

"Suntem foarte mulțumiți să facem primul pas către multiformat și către realizarea ambiției noastre de a răspunde tuturor clienților, oriunde s-ar afla. Bravo echipelor Auchan și Petrom pentru curajul de a lansa acest parteneriat, pentru rezultatul celor câteva luni de construcție și calibrare a conceptului comercial, și în cele din urmă, pentru primul proiect de acest fel din România! Astfel, vom aduce diferența Auchan în stațiile Petrom, acestea devenind supermarketuri, în adevăratul sens al cuvântului, prin gamă, preț și experiență de cumpărare.”, a declarat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail Romania.

FOTO Auchan a deschis primul magazin într-o benzinărie Petrom

Acesta este un proiect pilot, considerat util de cei doi parteneri pentru adaptarea serviciilor și ofertei în vederea unei eventuale extinderi la scară largă a inițiativei.

Profit.ro a anunțat intenția celor două companii de a colabora la mijlocul lunii februarie, în momentul anunțării rezultatelor financiare ale OMV Petrom.

Magazinele MyAuchan din Stațiile PETROM vor avea o ofertă variată, incluzând mărcile proprii Auchan. În funcție de suprafața stației, pe rafturi se vor găsi până la 4.500 de produse dintr-o gamă variată: produse alimentare, inclusiv carne proaspătă, fructe și legume, dar și cosmetice, produse pentru bebeluși și accesorii auto.

Auchan va intra pe piața micilor magazine, în benzinării Petrom CITEȘTE ȘI Auchan va intra pe piața micilor magazine, în benzinării Petrom

Zona de magazin existentă din cadrul stațiilor va fi reamenajată conform standardelor MyAuchan, iar zona de case de marcat va fi comună atât pentru achizițiile de carburanți, cât și pentru magazinul MyAuchan.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv petrom
auchan
myauchan
benzinarii