Austriecii de la Mömax, veniți ca și concurenți direct ai IKEA, se extind în România

Austriecii de la Mömax, veniți ca și concurenți direct ai IKEA, se extind în România
scris 13 ian 2022

Retailerul austriac de mobilă Mömax va dezvolta un nou magazin, pe un teren de 37.000 metri pătrați situat în Cartier Coresi Brașov.

Lucrările de construcție vor începe în trimestrul III, iar livrarea magazinului este programată până în primăvara anului 2024, în urma unei investiții de 20 de milioane de euro, arată Biz Brașov.

FOTO Cel mai înalt turn de locuințe din România, lansat CITEȘTE ȘI FOTO Cel mai înalt turn de locuințe din România, lansat

În urmă cu patru ani, Profit.ro anunța că retailerul de mobilă austriac XXXLutz intră în România, după o tatonare a pieței de 10 ani, prin deschiderea unui magazin Mömax, din gama mediu premium a companiei, cu planul de a fi un concurent direct al suedezilor de la Ikea.

Astăzi, retailerul are deja două magazine în Timișoara și Oradea, și va deschide în această primăvară un nou magazin în Arad.

Mömax are o rețea de 95 de magazine în Europa, dintre care majoritatea sunt în Germania, Austria și Ungaria. Compania are peste 4.700 de angajați în nouă țări.

Cartier Coresi este dezvoltat pe 120 de hectare de teren si include componente rezidentiale, de birouri si retail. Dezvoltatorul proiectului lucrează la o schemă similară în Reșița.

viewscnt
Afla mai multe despre
mömax
magazin de mobila
brasov