Speedwell lansează un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului

Speedwell lansează un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului
scris 13 ian 2022

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell, fondat de antreprenorii belgieni Jan Demeyere și Didier Balcaen, a achiziționat un teren de 5,6 hectare în București, cu scopul de a dezvolta un nou proiect rezidențial.

Conceptul îmbină unități de tip townhouse și clădiri de apartamente cu regim redus de înălțime și este situat pe malul lacului Grivița, în Sectorul 1 al Bucureștiului.

EXCLUSIV Criza energiei - Cersanit, al doilea producător din Europa, controlat de miliardarul Michal Solowow: Vom fi nevoiți să anunțăm în România, din februarie, prețuri mai mari CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Criza energiei - Cersanit, al doilea producător din Europa, controlat de miliardarul Michal Solowow: Vom fi nevoiți să anunțăm în România, din februarie, prețuri mai mari

The Meadows va fi dezvoltat în patru faze. Vânzările pentru Faza 1, cuprinzând 15 townhouse-uri, vor fi lansate în trimestrul 3 al anului 2022. 

Investița în proiect se ridică la 50 de milioane de euro.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park  în Cluj-Napoca,  Triama Residence,  The IVY,  MIRO  și  SpacePlus în București,  Paltim în Timișoara și  Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

viewscnt
Afla mai multe despre
speedwell
imobiliare