Black Friday 2017 la Falcon Electronics: promisiuni de reduceri la electronice auto, drone și alte gadget-uri

Black Friday 2017 la Falcon Electronics: promisiuni de reduceri la electronice auto, drone și alte gadget-uri
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2017

Falcon Electronics, unul dintre jucătorii de pe piața echipamentelor de electronice auto din România, va organiza campania de Black Friday în perioada 13-19 noiembrie 2017, anunțând cumpărătorii că vor putea să achiziționeze produse electronice pentru mașină și diverse alte gadget-uri cu reduceri cuprinse între 25% și 90%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Luni, 13 noiembrie, vom da startul la reduceri pentru produse ce aparțin unor branduri celebre în lumea celor pasionați de electronice pentru autoturisme. Astfel, vom oferi discounturi de până la 43% pentru sisteme car-audio de la JVC și Kicker și de până la 36% pentru stații CB radio Cobra. Sistemele de navigație Navon GPS vor fi reduse cu până la 33%, iar sistemele hands-free pentru convorbiri telefonice în siguranță în timpul șofatului cu până la 26%. Pentru zilele în care lăsam mașina în parcare vom avea în ofertă căști audio cu până la 90% reducere din prețul de referință“, a declarat Corina Dițu, Marketing Manager la Falcon Electronics.

Unul dintre produsele prezente în oferta de Black Friday este Parrot Pot, un ghiveci inteligent cu patru senzori ce măsoară intensitatea luminii, temperatura și umiditatea din aer și de la nivelul solului, pentru a oferi plantelor o îngrijire optimă. Ghiveciul se conectează la telefoanele inteligente și oferă date despre plantele monitorizate, și atunci când proprietarul este în concediu.

Concurența: Reducerile de Black Friday vor fi monitorizate, să vedem dacă reducerile sunt reale! CITEȘTE ȘI Concurența: Reducerile de Black Friday vor fi monitorizate, să vedem dacă reducerile sunt reale!

“Tot de Black Friday, vom avea în magazinul nostru online reduceri substanțiale și la sisteme de securitate auto Viper, senzori de parcare, detectoare de radar, dar și la produse tot mai populare, cum sunt camerele auto DVR pentru înregistrarea traficului“, mai adaugă Corina Dițu.

Falcon Electronics este unul dintre liderii pieței românești în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule, având peste 22 de ani de experiență în importul și distribuția de electronice auto. Falcon Electronics este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, stațiile walkie-talkie și CB radio Cobra, detectoarele de radar Escort, Beltronics și Cobra, sistemele handsfree și dronele Parrot, dronele DJI, dispozitivele de navigație Navon, car kit-urile Bury, sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia și audio de la Sony și JVC.

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday 2017
falcon electronics