Bolt extinde serviciul de livrare de mâncare într-un nou oraș

Bolt extinde serviciul de livrare de mâncare într-un nou oraș
scris 27 nov 2020

Bolt lansează serviciul de livrare mâncare Bolt Food în Cluj-Napoca, oraș unde compania era prezentă doar cu serviciile de ride-hailing și de micromobilitate – închirierea de trotinete electrice.

Bolt are circa 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Reîncepe programul Rabla pentru Electrocasnice. Populația își poate schimba și laptopurile, aspiratoarele, uscătoarele de rufe și tabletele CITEȘTE ȘI Reîncepe programul Rabla pentru Electrocasnice. Populația își poate schimba și laptopurile, aspiratoarele, uscătoarele de rufe și tabletele

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Iași.

viewscnt
Afla mai multe despre
livrare de mâncare
bolt