Cadouri în ultimul moment? Alege darurile de sărbătoare de pe SensoDays

Cadouri în ultimul moment? Alege darurile de sărbătoare de pe SensoDays
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 dec 2022

Zilele premergătoare Crăciunului sunt întotdeauna pline de emoție, de nerăbdare, de liste nesfârșite cu cadouri pentru cei dragi. Crăciunul este despre atmosferă, familie și prieteni, dar pentru a simți din plin această sărbătoare, avem nevoie de organizare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă te simți și tu presat de timp, mai ales acum, pe ultima sută de metri, lasă în seama SensoDays tot “researchul” pentru Crăciun. Masa festivă, decorațiunile “de sezon”, atmosfera caldă, darurile speciale– pentru toate SensoDays vine cu cel puțin o opțiune perfectă.

Ai încă stresul cadourilor? Comandă online pe SensoDays și primești produsele în aceeași zi, în București, sau a doua zi, peste tot în țară

La stresul pregătirilor de Crăciun se adaugă în fiecare an și grija comenzilor care… nu vin la timp! Asta nu se întâmplă cu SensoDays care are un sistem de livrare rapid.Astfel, produsele vor sosi chiar în aceeași zi în care ai plasat comanda, dacă locuiești în București, sau a doua zi, peste tot în țară.

Vino în showroom-ul SensoDays și simte live atmosfera de sărbătoare

Colecții impresionante și produse speciale te așteaptă în showroom-ul SensoDays din Calea Bilciurești nr. 20-22, Băneasa. Ambientul de sărbătoare, muzica în surdină, consultanții noștri vor întregi această experiență de care te vei bucura și care te va ajuta să faci cumpărăturile perfecte pentru tine și cei dragi.

Intră pe SensoDays și alege ce să adaugi în desaga Moșului astfel încât să faci și din Crăciunul acesta unul de poveste

  • Împodobește bradul cu cele mai frumoase decorațiuni și ornamente de Crăciun de la SensoDays

Momentul împodobirii bradului este unul cu totul special, iar “vedetele” sunt aici globulețele de sticlă. Cu un aer clasic și atât de apreciate, globulețele din sticlă de la Deko Senso vin în culori și modele diferite, fiind potrivite oricărui stil. Roșu, negru, auriu sau argintiu – sigur vei găsi modelele potrivite Crăciunului tău.

Cadouri în ultimul moment? Alege darurile de sărbătoare de pe SensoDays

Pe lângă globulețe, și decorațiunile de brad sunt la mare căutare, iar cele de la Villeroy&Boch găsesc în fiecare an drumul spre cei mai frumoși brăduți. Fie că le alegi pe cele în formă de fulgi de zăpadă sau clopoței, fie că optezi pentru piese ceva mai noncoformiste în formă de săniuțe, tacâmuri sau animale, efectul vizual va fi la fel de spectaculos.

  • Nicio masă festivă fără piese "în trend"

Crăciunul este și despre abundență, recunoștință, familie și prieteni adunați în jurul mesei. Tacâmurile, cănile, lumânările și celelalte decorațiuni pentru masă își au rolul lor în acest scenariu, iar vestea bună este că pe SensoDays găsești tot ce îți dorești.

Villeroy&Boch propune o mulțime de tacâmuri, boluri, platouri și căni cu motive "de sezon". Folosește și acest “truc”, achiziționează-ți preferatele și dă mesei tale festive un aer special.

Cadouri în ultimul moment? Alege darurile de sărbătoare de pe SensoDays

 

Pentru o direcție ceva mai nonconformistă, poți alege lumânările și suporturile La Francaise sau paharele LSA International și Schott Zwiesel.

În plus, toate acestea pot reprezenta un cadou inspirat și practic pentru darurile de sub brad.

  • "Îmbracă-ți" întreaga casă în haine de sărbătoare

Cum faci asta? Foarte simplu! Cu decorațiunile și accesoriile pentru casă de la SensoDays. Lumânările Deko Senso și Villeroy&Boch, difuzoarele de cameră de la Berger cu aromă de scorțișoară și portocală, figurinele muzicale, decorațiunile în formă de căprioare, pernele decorative sau vazele cu design ceva mai special – toate pot fi o opțiune perfectă în acest sens.

  • Cadouri pentru familie, prieteni sau gazde ceva mai sofisticate

Una dintre cele mai grele misiuni de Crăciun este alegerea cadourilor. Ei bine, cu SensoDays, această “corvoadă” se va transforma în plăcere pentru că pe site ai o mulțime de cadouri pentru familie, prieteni, colegi, șef sau chiar gazdele ceva mai sofisticate.

Cadouri în ultimul moment? Alege darurile de sărbătoare de pe SensoDays

Mizezi pe elegant și clasic? Alege pachetele cu pahare de vin, lumânări parfumate, globulețe sau clopoței .

Vrei ceva mai sofisticat? Ce zici de combinația de parfum și difuzor de cameră sau seturile de pahare de whisky sau șampanie?

Niciun Crăciun fără SensoDays, site-ul numărul 1 în materie de Home Déco de la noi din țară!

Intră pe site sau vino în showroom și alege culorile, texturile și produsele “vedetă” ale acestei sărbători. Astăzi, în peste 300.000 de case ale românilor se află cel puțin un produs SensoDays, iar odată cu venirea lui Moș Crăciun și mai mulți se vor bucura de calitatea SD.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
cadouri