Caroli Foods Group numește un nou CEO

Caroli Foods Group numește un nou CEO
scris 15 iul 2019

Caroli Foods Group, unul dintre cei mai mari producători alimentari din România, a numit-o pe Roxana Manolescu Director General al companiei, preluând poziția de la Khaled El Solh, care a decis să își continue parcursul profesional în afara companiei.

Roxana Manolescu are peste 20 de ani de experiență în economie și finanțe. Roxana Manolescu s-a alăturat echipei Caroli în anul 2007 și, în rolul de CFO, a contribuit la dezvoltarea companiei pe piață.

Tranzacție: Fondul de investiții Innova Capital preia rețeaua de magazine OPTIblu CITEȘTE ȘI Tranzacție: Fondul de investiții Innova Capital preia rețeaua de magazine OPTIblu

Khaled El Solh s-a alăturat Caroli Foods Group în urmă cu 19 ani și s-a ocupat de marketing și business development până în 2010, când a devenit membru în board. Ulterior a devenit CEO în 2011, poziție pe care a menținut-o și după ce compania a fost integral vândută grupului mexican Sigma Alimentos în 2017.

Caroli Foods Group a luat naștere în România în 1994. Portofoliul Caroli include în prezent cinci mărci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo, oferind peste 200 de produse alimentare în total.

Grupul operează o fabrică in Pitești și deține depozite în întreaga țară, având o flotă auto cu peste 350 de vehicule și o amplă rețea de distribuție.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
caroli foods group
roxana manolescu