Caroli Foods Group numește un nou CEO

Caroli Foods Group numește un nou CEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2019

Caroli Foods Group, unul dintre cei mai mari producători alimentari din România, a numit-o pe Roxana Manolescu Director General al companiei, preluând poziția de la Khaled El Solh, care a decis să își continue parcursul profesional în afara companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Roxana Manolescu are peste 20 de ani de experiență în economie și finanțe. Roxana Manolescu s-a alăturat echipei Caroli în anul 2007 și, în rolul de CFO, a contribuit la dezvoltarea companiei pe piață.

Tranzacție: Fondul de investiții Innova Capital preia rețeaua de magazine OPTIblu CITEȘTE ȘI Tranzacție: Fondul de investiții Innova Capital preia rețeaua de magazine OPTIblu

Khaled El Solh s-a alăturat Caroli Foods Group în urmă cu 19 ani și s-a ocupat de marketing și business development până în 2010, când a devenit membru în board. Ulterior a devenit CEO în 2011, poziție pe care a menținut-o și după ce compania a fost integral vândută grupului mexican Sigma Alimentos în 2017.

Caroli Foods Group a luat naștere în România în 1994. Portofoliul Caroli include în prezent cinci mărci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo, oferind peste 200 de produse alimentare în total.

Grupul operează o fabrică in Pitești și deține depozite în întreaga țară, având o flotă auto cu peste 350 de vehicule și o amplă rețea de distribuție.

viewscnt
Afla mai multe despre
caroli foods group
roxana manolescu